FANOVI PRITISLI MILICU PAVLOVIĆ! NAPRAVILI JOJ PAKAO U GLAVI PRED ARENU: Evo šta su TRAŽILI od nje!
Milica Pavlović, Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

HAOS I DRAMA

FANOVI PRITISLI MILICU PAVLOVIĆ! NAPRAVILI JOJ PAKAO U GLAVI PRED ARENU: Evo šta su TRAŽILI od nje!

Fanovi izvršili ogroman pritisak na Milicu Pavlović, evo šta je morala da uradi!

Objavljeno: 16:27h

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović napravila je pravu pometnju medju svojim fanovima u prethodnih desetak dana i zapalila društvene mreže kada im je dala mogućnost da i oni odaberu jednu pesmu koju će izvesti na svom prvom solističkom koncertu u Štark Areni.

Do nedavno plavuša, a sada brineta, u svojoj dosadašnjoj karijeri je snimila pet studijskih albuma i oko 60 pesama, pa je bilo za očekivati da 23. Decembra neće moći da otpeva sve pesme koje je snimila i tu je nastao pravi haos na društvenim mrežama, a posebno su bili aktivni korisnici društvene mreže Twitter, odnosno X.

Kada su shvatili da medju pesmama koje žele da čuju u Štark Areni nema njihovih favorita krenula je prava drama, ali i pritisak na Milicu koje pesme nikako ne sme da izostavi sa repertoara.

Od pesama sa prvog albuma poput “Milimetar” i “Alter Ego”, preko numera “Detektiv” i “Ovo Boli”, pa do numere “Crna Jutra” - a imali su prava da izaberu samo jednu numeru.

U nekoliko krugova glasanja na kraju je sa najviše glasova odnela pesma “Detektiv”, ali kako se podigla velika frka što pesme “Crna Jutra” nema na repertoaru, Milica i njen tim su odlučili da i ovu pesmu vanredno stave na listu i da ispune veliku želju njenoh fanova da je čuju u Štark Areni.

1 / 15 Foto: X printscreen

- Moj tim i ja nismo smeli da dozvolimo da me 23. Decembra linčujete u Štark Areni! “Crna Jutra” su na repertoaru! - poručila je popularna pevačica.

Ova informacija je izazvala oduševljenje kod njenih fanova, koji su komentarisali da Milica Pavlović nikad ne razočara, a dok su čekali ishod glasanja masovno su pravili svoje verzije repertoara koje pesme žele da čuju na koncertu.

Bonus video:

00:52

Milica Pavlović sprema spektakl za Štark Arenu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.