Isidora Bjelica: Kao da sam na Titaniku, koji tone četvrti put! (FOTO)

Ne nervira je bolest, već...

Isidora Bjelica: Kao da sam na Titaniku, koji tone četvrti put! (FOTO)

Isidora Bjelica govori o svojoj borbi sa opakom bolešću koja joj se vraćala u više navrata
Objavljeno:

Književnica Isidora Bjelica se već 3 godine bori sa opakom bolešću, ali nikada nije klonula duhom i izgubila za smisao za humor. Iako joj se bolest vratila po četvrti, ona je sve odlučnija u nameri da istraje u borbi i zajedno sa svojim suprugom Nebojšom Pajkićem gleda kako njhova deca rastu i sazrevaju. Isidora Bjelica: Sad shvatam koliko sam sićušna! Volela bih da još malo budem sa decom! (FOTO)

Izuzetno ste otvoreni za komunikaciju i prihvatate različite stavove. Da li vas nervira kada ljudi s vama započnu konverzaciju pitanjem o vašoj bolesti ili pokušavaju da skrenu temu? - Iskreno da vam kažem, ne nervira me ništa, nerviram samo sebe pošto za ove tri godine koliko je prošlo od razbolevanja još nisam naučila da se zaštitim od raznoraznih ludaka, psihopata i dušebrižnika. Privatno, suprotno slici koja o meni vlada u medijima, ja sam osoba koja može beskrajno da trpi sadizam drugih. Nova dirljiva poruka Isidore Bjelice: Ako je poslušamo svi ćemo imati lepši život! (FOTO)
Plašite li se onoga što jeste i onoga što sledi? - Strah je nešto sa čim se razračunate tokom prva dva puta, ja sam tri puta ulazila u remisiju i bolest mi se četvrti put vratila. To vam je kao da ste na Titaniku koji četiri puta tone. Strah je čista entropija, on je najveći problem ljudske civilizacije. Ceo intervju možete pročitati ovde. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.