DO JUČE SE NISU RAZDVAJALI, A DANAS SE NE POZNAJU: Pukla tikva između Romane Panić i POZNATOG VODITELJA
Romana Panić, Foto: Stefan Stojanović

šteta

DO JUČE SE NISU RAZDVAJALI, A DANAS SE NE POZNAJU: Pukla tikva između Romane Panić i POZNATOG VODITELJA

Romana Panić i voditelj Granda Siniša Medić više nisu u dobrim odnosima

Objavljeno:

Romana Panić i voditelj Siniša Medić bili su nerazdvojni godinama, ali je ovo veliko prijateljstvo ipak puklo.

– Ja pamtim naše lepe trenutke, putovanja, naše suze i želim joj dobru pesmu i povratak na estradu jer ona je vrhunski vokal. A što se tiče nas, vidi se da svako može bez svakog - zaključuje voditelj.

Voditelj je jednom prilikom otkrio zbog čega je ovo prijateljstvo puklo:

1 / 2 Foto: Tamara Tajković

– Romana je u mom srcu i ono što smo zajedno proživeli ostaće zauvek tajna, ali istina ja da nismo u kontaktu tri godine – priznao je voditelj jednom prilikom i otkrio detalje Romanine ljubavi sa grčkim advokatom Fotosom čiji je bio svedok.

-To je bila ogromna ljubav, toliko turbulentna da nije mogla opstati. Kada god je Fotos dolazio u Beograd, to su bile najluksuznije večere i ludi provodi. Uvek mi je obezbedio privatnog vozača i uvek mi stavljao u džep pozamašnu količinu para i govorio „Hvala ti što si uz moju Romanu“ – istakao je Grandov voditelj.

Siniša je otkrio i kako je prestalo druženje sa Romanom.

- Romanina priča koja se dešava u Australiji i njeno hapšenje mene je toliko šokiralo i toliko sam bio tužan danima da to ne mogu ni da vam opišem. Bio sam nemoćan da pomognem ali sam je javno podržao i rekao svim medijima da se svojih prijatelja nikada ne odričem i kada je najgore – počeo je Siniša i nastavio:

– Nismo bili u kontaktu ali desilo se čudo. Moja rođena sestra mi je javila da se porodila i da je na svet donela sina Aleksu, odmah nakon toga mi zvoni telefon i Romana me zove. Ja joj u tom trenutku kažem da sam postao ujak i da se beba zove Aleksa kao i njen sestrić. Bila je srećna i u tom razgovoru se dogovaramo kako će biti organizovati njen dolazak u Beograd, odnos sa medijima i ona se oko svega složila.

1 / 2 Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

Ipak, nelagodna situacija nastupa kada se Romana vratila iz Australije u Beograd i prekršila dogovore sa prijateljem i PR-om.

- Ona stiže u Srbiju i sve se dešava drugačije od dogovora. Prvo je trebalo da ode za Banja Luku, a kasnije da organizujemo press konferenciju i tako sam i rekao kolegama novinarima. Međutim, ona čim je sletela u Srbiju, otišla je u neki kafić i kako je zvao koji novinar, tako bi davala intervjue. Tako me je pozvalo nekoliko kolega i reklo da sam ih slagao – priseća se Medić i nastavlja:

– Bio sam u šoku, jer sam ja veliki profesionalac i kako kažem i dogovorimo se, tako i bude. Tog trenutka prekidam komunikaciju sa njom, a ona ubrzo posle toga organizuje press konferenciju sa drugom ekipom, ali ok…

Iako više nisu u komunikaciji, Siniša mišljenje o Romani ne menja.

– Ja pamtim naše lepe trenutke, putovanja, naše suze i želim joj dobru pesmu i povratak na estradu jer ona je vrhunski vokal. A što se tiče nas, vidi se da svako može bez svakog - zaključio je voditelj.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.