MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA SE DRUŽI SA NAŠOM POZNATOM PEVAČICOM: Detalji njihovog prijateljstva UGLEDALI SVETLOST DANA
Dijana Đoković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ko bi rekao?

MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA SE DRUŽI SA NAŠOM POZNATOM PEVAČICOM: Detalji njihovog prijateljstva UGLEDALI SVETLOST DANA

Majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković je jako dobra prijateljica sa jednom našom poznatom pevačicom

Objavljeno:

Majka našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Dijana Đoković, uspešno čuva privatnost svoje porodice od očiju javnosti. Okružena je uskim krugom ljudi, a među njima je i pevačica Ana Bekuta.

Društvenim mrežama kružili su snimci folk zvezde Ane Bekute kako "pravi lom" na slavi Đokovića. Svi vole da se vesele uz njene pesme, dobro je poznato kakvu atmosferu ume da napravi, a Dijana i Srđan su i jednu novu godinu dočekali uz Bekutu.

Majka najboljeg tenisera bila je i jedna od uvaženih gostiju na proslavi Aninog 60. rođendana u septembru 2019. godine. Među zvanicama su tada bile i njene kolege, kao što su Snežana Đurišić, Viki Miljković, Saša Popović i Suzana Jovanović, Milica Pavlović, Aco Pejović... Ali, najviše pažnje izazvala je Dijana Đoković.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svi u Noletovoj velikoj porodici vole da se vesele i da se opuste uz dobru pesmu, a povoda za slavlje svakako ima puno, jer teniser ne prestaje da niže uspehe.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osim toga, Ana Bekuta je i Dijanina bliska prijateljica, a njih dve bile su najveća podrška jedna drugoj tokom teških trenutaka, piše "Hello".

Bonus video:

00:12

Novak slavi u Parizu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.