MILAN MARIĆ OTKRIO DETALJE DRUŽENJA SA ŽARKOM: Evo kakav je glumac bio PRIVATNO, velika bol se oseća u VAZDUHU!
Žarko Laušević, Milan Marić, Foto: Damir Dervišagić, Beta Milan Obradović

gubitak!

MILAN MARIĆ OTKRIO DETALJE DRUŽENJA SA ŽARKOM: Evo kakav je glumac bio PRIVATNO, velika bol se oseća u VAZDUHU!

Nije mu bilo lako da priča.

Objavljeno:

Neverovatan je prst sudbine da je Žarko Laušević preminuo nekoliko dana nakon emitovanja poslednje epizode serije "Pad" na RTS-u. Reč je o seriji koja je rađena po motivima Žarkovog života, a Milan Marić je glumio glavnu ulogu u toj seriji.

Upravo je Milan bio danas gost u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS-u.

– Mi smo se čuli kada je pogledao seriju. Rekao mi je divne stvari - rekao je Marić i dodao da je snimanje pomenute serije dodatno zbližilo Žarka i njega.

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

– Ja sam imao neku vrstu vrlo lepog i iskrenog odnosa sa njim. Nismo mi bili najbliži prijatelji, koji se čuju svaki dan, daleko od toga, imali smo jedan divan odnos, jedan prijateljski odnos, jedan otvoren odnos, jedan divan poslovni odnos, a van tog posla je jedan nežan i iskren odnos. I to su stvari od kojih sam se juče delimično oprostio - ispričao je Marić u emisiji kod Kristine Radenković.

1 / 3 Foto: RTS printscreen

Kristina je upitala Marića šta je Žarka naučio.

– Od Žarka se moglo naučiti mnogo toga. Mislim da nije ovde kraj. Vratiće se on nama još. I kroz sećanja i kroz sve te naše razgovore i stvari koje je izgovarao i stvari koje ja možda u datom trenutku tih razgovora nisam razumeo, da su mi se neke stvari naknadno vraćale. On je bio širok čovek, jedan nežan čovek, jedan čovek koji je voleo da deli i nije voleo da krade kadar i nisu ga plašili, nisu ga uznemiravali mladi glumci, nije imao problem sa mladošću, nije imao problem sa neiskustvom, razumeo je neiskustvo, razumeo je mladost, voleo je mladost, voleo je mlade ljude, mlade glumce, podržavao je nekako - ispričao je Marić na javnom servisu.

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.