"OVO JE STRAŠNO VREME!" Voja Brajović dotučen zbog smrti Žarka Lauševića, velika tuga!
Žarko Laušević i Voja Brajović, Foto: DRAGANA UDOVIČIĆ, Marina Lopičić

VELIKI O VELIKIMA

"OVO JE STRAŠNO VREME!" Voja Brajović dotučen zbog smrti Žarka Lauševića, velika tuga!

Voja Brajović se oglasio za medije povodom smrti svog kolege Žarka Lauševića

Objavljeno:

Glumac Voja Brajović oglasio se Telegraf.rs nakon vesti da je u 63. godini, posle teške bolesti preminuo njegov kolega Žarko Laušević.

Kako je Brajović na početku rekao, jako mu je teško zbog smrti voljenog Lauša, čije mesto nikada niko neće moći da zameni.

- Šta da kažem? Jako mi je teško da pričam o tako potresnoj vesti da je preminuo naš legendarni Žarko. Ovo je strašno vreme, ne znam šta se dešava, ovo je kao neka drama, izubili smo najveće, najznačajnije.... Mesto ni Lauševića, ni ostalih koji su nas nažalost napustili, niko nikada neće moći da zameni - rekao nam je Brajović.

1 / 3 Foto: Marko Nikolić

Brajović je naveo da je ovo drama i tragedija, koju je nažalost Laušević živeo zbog strašne tragedije koja mu se dogodila.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Kao što kažem, ovo je kao neka antologijska drama, što je nažalost zbog tragedije bio i ceo njegov život. Drago mi da je iza sebe ostavio tolika dela, ali ne samo kao glumac, već i knjige, nekoliko slika - što na primer javnost ne zna. Tamo u Americi se bavio ikonopisom - rekao je Brajović za Telegraf.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.