DARKO SA BRZIH AUTA PREŠAO NA MOTORE: Pevač OPET VOZI, a mašine su BAŠ ŽESTOKE, ovo nije za svakog (FOTO)
Darko Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SADA MORA DA PAZI

DARKO SA BRZIH AUTA PREŠAO NA MOTORE: Pevač OPET VOZI, a mašine su BAŠ ŽESTOKE, ovo nije za svakog (FOTO)

Darko Lazić se sa brzih automobila prebacio na još žešće mašine, motore

Objavljeno: 12:55h

Darko Lazić nikako da se opameti, pa opet pravi haos na putevima, iako mu je vozačka dozvola oduzeta zbog velikog broja kaznenih poena, a ima i zabranu vožnje do februara 2024. godine.

Kako Kurir saznaje, on se u poslednje vreme sa brzih automobila, prešaltao na velike sportske motore, koje vozi najčešće u društvu prijatelja. Tako je on juče vozio motor u jednom moto klubu, a zatim je, bez obzira što mu je oduzeta vozačka dozvola, pravio haos i na obližnjem putu.

- Darko nikako ne može da se smiri. Iako zna da mu je presuda postala pravosnažna i da ne sme ništa da vozi do februara sledeće godine, on sad svoju želju za vožnjom "iskaljava" na brzim sportskim motorima. Najpre u moto klubu, a sad je prešao i na obližnje puteve. Čovek ne želi da poštuje zakon, pa to ti je. Samo izaziva nevolje. Tako je juče sa prijateljima vozio nenormalno brzo, trkali su se međusobno... Haos su pravili na putu - ispričao je izvor blizak pevaču koji brine za njegovu bezbednost.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

Da Lazić ne krije da uživa u brzoj vožnji motorima, više ne krije ni on sam, pa je neposredno pre haosa koji je pravio, na svom Instagramu pozirao sa trojicom prijatelja i to sa velikim osmehom na licu.

Mediji su pozvali Darkovu majku Branku za komentar, a ona je poručila sledeće:

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam videla te fotografije. Ako je to tačno, u šoku sam. Ni u šta ne verujem dok ne vidim, puno je bilo izmišljotina. To je sigurno neka šala. Moj Darko baš vodi računa sad, imao je zbog te vožnje mnogo problema - poručila je pevačeva majka.

Bonus video:

00:28

Darko Lazić samo suvozač

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.