BILA SAM KAO ŽIVI LEŠ: Tamara Đurić preživela pravi pakao a sve zbog POGREŠNE terapije! Ovo je njena ISPOVEST!
Foto: Printskrin /Instagram / tamarastar89

strašno

BILA SAM KAO ŽIVI LEŠ: Tamara Đurić preživela pravi pakao a sve zbog POGREŠNE terapije! Ovo je njena ISPOVEST!

Tamara Đurić našla se na granici života i smrti, a sve zbog ideala lepote
Objavljeno:

Srpska starleta Tamara Đurić pravi je dokaz kako estetska hirurgija može da ugrozi zdravlje. U želji da postane savršena, i to ne drugima, već sebi, podvrgla se svim mogućim trendovima i estetskim zahvatima, ni ne sluteći da će joj ishod ovih operacija potpuno ugroziti život.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Atraktivna crnka, koja je svojim izgledom izazivala muške poglede, bila je na granici života i smrti zbog ideala lepote. Tamara otkriva da je sve prošla nakon intervencija koje je imala i kako podnosi bolničke dane nakon što joj se izlio silikon u zadnjici i ugrozio joj život.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

- Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada sam poslala vozilo po mene i primili su me u bolnicu - otkriva Tamara, koja priznaje da bi volela da vrati vreme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod hirurga.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

- Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalno kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu. Lekari misle da moram još da budem u postleji jer smatraju da se nisam dovoljno oporavila - kaže Tamara koja ima samo jedan savet za devojke.

foto: Printscreen Instagram
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.