SADA JE OTKRIVENO KOLIKO ČELNICI GRANDA UZIMAJU PEVAČIMA: Da li je mislite da je ovo istina o UGOVORIMA?
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvoriO dušu

SADA JE OTKRIVENO KOLIKO ČELNICI GRANDA UZIMAJU PEVAČIMA: Da li je mislite da je ovo istina o UGOVORIMA?

Saša Popović progovorio je u ugovorima Zvezda Granda, te otkrio koliko produkciji ide, a koliko pevačima.

Objavljeno:

Nekadašnji vlasnik i direktor Grand produkcije Saša Popović po prvi put govorio je o nekim detaljima ugovora saZvezdama Granda.

Iako su ga pojedini optuživali da produkcija uzima veliki novac, te da pevači „robuju“ devetogodišnjim ugovorima sa Grandom, Popović je otkrio svoju stranu priče.

- Toliko ima te dece i svako daje neke izjave, mene to toliko ne pogađa. Kada dođu pred finale, njih dvadesetak potpisuje ugovor od devet godina. Svake godine kažem finalistima da je ugovor aktivan samo ako možemo da napravimo nešto od njih. Znači potpisali su ugovor i do tada su radili za nekih sto, sto pedeset evra po nekim klubovima, diskotekama. Onda dolaze u takmičenje i kreće novo poglavlje – započeo je Popović svoju priču i nastavio:

Saša Popović o Zvezdama Granda
Saša Popović o Zvezdama Grandafoto: Espreso

- Znači kažem im, dobićete pesme, reklame, ako uspemo da vas podignemo na hiljadu, dve hiljade evra to je super i to vredi, a ako vidimo da za godinu dana i dalje rade za 150 evra taj ugovor ne vredi ništa. Kažemo im da idu pevaju i rade kao što su i do sada, ali imaju ugovor na devet godina sa nama i uvek mogu da dođu kod nas kada nešto snime, jer smo mi njihova kuća, pa možda se desi nešto za tri, četiri godine – rekao je Popović za "Blic dan".

On se prisetio i početaka jednog od pobednika Mirze Selimovića.

Saša Popović otkrio kakve ugovore takmičari potpisuju sa Grandom
Saša Popović otkrio kakve ugovore takmičari potpisuju sa Grandomfoto: Printskrin / Youtube / Zvezde Granda

- Sećam se Mirze Selimović koji je bio pobednik. On je dobio jednu, dve pesme, ali ništa se značajno nije desilo. Došao je i rekao: „Direktore, šta da radim ja i dalje pevam za 400, 500 evra“. Ja sam mu rekao: „Ti sam sebi radi tezge. Ako mi budemo imali neki nastup za tebe, mi ćemo ti to zakazati. I bez obzira što imaš ugovor sve su pare tvoje“. Mirza je kasnije napravio veliki uspeh i sada ima odličnu cenu – rekao je Popović i otkrio kolika je zarada Granda, a kolika pevača od nastupa.

- Samo da kažem da u ugovoru stoji 70 posto njima, 30 posto Grandu, ali to je za one pevače kojima stvarno možemo da podignemo cenu i mogu da pevaju za ozbiljne pare – rekao je Saša.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.