MILICA PAVLOVIĆ REŠILA DA NE ĆUTI O INCIDENTU KOJI JOJ SE DESIO: Ispale joj GRUDI usred NASTUPA, evo ko je kriv!
Milica Pavlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

peh

MILICA PAVLOVIĆ REŠILA DA NE ĆUTI O INCIDENTU KOJI JOJ SE DESIO: Ispale joj GRUDI usred NASTUPA, evo ko je kriv!

Milica Pavlović progovorila o pehu o kom bruje svi!

Objavljeno: 20:32h

Snimak Milice Pavlović sa nastupa u Nemačkoj je postao viralan i napravio je pometnju na društvenim mrežama.

Pavlovićeva je na sebi imala tesnu žutu haljinu koja je utegla njene grudi do maksimuma, koje su bukvalno prelivale, što je korisnicima mreža zapalo za oko, a pevačica se večeras pojavila na jednom događaju u Beogradu i prokomentarisala haljinu o kojoj svi pričaju.

- To je realnost koja se desila i Bože moj, ja ne vidim ništa strašno u tome, kako smo žurili, i kako smo izašli nisam imala nikoga pored sebe, sama sam se spremala za taj nastup. Onda sam sišla u auto i rekla sam Stefanu, šefu mog benda i mom najboljem prijatelju: "Molim te stegni ovo, ja sam koliko sam dohvatila", i on je kao svako muško baš zategao - objasnila je pevačica.

- Da me pogode komentari, što je moj dekolte bio malo nemiran - ne, ja sam živo biće i to svakome može da se desi - rekla je Milica Pavlovič, pa otkrila kako teku pripreme za koncert u beogradskoj Areni, koji će se održati sledećeg meseca.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Zato sam se i povukla, imam bezbroj kostima, vizuala, introa, koji su sve samo ne obični, igrača, spojilo se dosta vrednih i talentovanih ljudi.

Bonus video:

03:42

SAŠA POPOVIĆ MI JE OTEO PESMU, A NE MILICA! Elma udarila na nekadašnjeg direktora Granda: NISMO NA DIVLJEM ZAPADU DA SE OTIMA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.