NAŠA PEVAČICA NA ŠOKANTAN NAČIN SAZNALA DA JE MUŽ VARA: "Vodio je ljubav sa KONOBARICOM dok sam se ja PORAĐALA"
Vesna Rivas, Foto: Kurir

SVI DETALJI

NAŠA PEVAČICA NA ŠOKANTAN NAČIN SAZNALA DA JE MUŽ VARA: "Vodio je ljubav sa KONOBARICOM dok sam se ja PORAĐALA"

Vesna je između ostalog, ispričala da ju je suprug prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu

Objavljeno:

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas otkrila je šokantne stvari iz svoje prošlosti. Ona je između ostalog, ispričala da ju je suprug prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu.

- Zadnjih par meseci on se uhvatio sa tom komšinicom koja drži kafić, konobaricom. Ja sam par puta išla da joj bacim bombu, da je zapalim, sa sve stomakom - ja sam bila trudnica, svi su me znali po gradu, policija, one racije i tako dalje. Međutim, ja razmišljam, ma ne, mučiću ja nju na drugi način. Ona će njega da želi, a on mene neće da ostavi, jer je to još jedna više muška kukavica, kad su emocije u pitanju znam koliko me voli, ma pržiću ja vas oboje na tihoj vatri. I tako je i bilo! - ispričala je Vesna za Hajp i dodala:

- I pazi, ti ne spavaš, oni nisu imali intimne odnose, ona je i tad tvrdila da ih nije bio, da sam ja budala, da ja tripujem i tako dalje. Međutim, ja sam takvu akciju sprovela, ja sam odmah ustala iz kreveta posle porođaja, pa vrtela telefone, postavila sam im zamke. Postavila sam im zamke, i uhvati ga u jednom momentu "Ej, ej brzo mi oslobodi hitno mi treba", jer tad nije bilo mobilnih, samo su postojali fiksni telefoni. Ja sam ga pitala "Zašto, da ovoj kokoški pozoveš taksi i dok ne dođe muž koji zatvara kafić?".

Kako je ispričala Vesna Rivas njen bivši suprug je ljubavnicu doveo u njihov krevet.

Vesna Rivas je muž prevario dok se porađala
Vesna Rivas je muž prevario dok se porađalafoto: Kurir tv printscreen

- Znaš šta je tu u meni poražavajuće bilo i što nisam mogla da sačuvam sebe od sebe. Pola ljubavi je otišlo tad, pazi, imali smo para, mogao je da je odvede bilo gde - u hotel, hostel... Mogao je s njom da vodi ljubav gde god je hteo, ja bih mu uvek verovala i nikad ga nisam proveravala, ja njemu nikad nisam ulazila u novčanik da vidim crtice, ceduljice i kad je bio po putevima mogao je da radi šta hoće i pre. U momentu, kad se ja porađam, znači ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu, kako to boli! To je izdaja, to nije prevara, pola ljubavi je otišlo.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Hajp)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.