SJAJNI GOSTI I OVE NEDELJE U EMISIJI "PUSTI BRIGU"! Ne propustite zanimljive teme, recepte i pravi muzički šou
Pusti brigu, Foto: Kurir

kurir tv!

SJAJNI GOSTI I OVE NEDELJE U EMISIJI "PUSTI BRIGU"! Ne propustite zanimljive teme, recepte i pravi muzički šou

Nedeljno popodne rezervisano je za dobru zabavu uz emisiju "Pusti brigu" na Kurir televiziji! Ove nedelje, pored dobro pozantih domaćina Ljiljane Stanišić i Dejana Šutanovca, vikend će upotpuniti i učiniti još zabavnijim sjajni gosti Željko Vasić, Dule Lušin, Stefan Sretenović i Ana Dornik.

Objavljeno:

Popularni pevač Željko Vasić ovom prilikom je najavio i svoje koncerte u MTS dvorani, ali i u drugim gradovima u Srbiji i inostranstvu. Gosti su se prisetili svojih rodnih gradova, mnogih teških trenutaka u svojim životima i podelili sa Ljiljom Stanišić mnoge detalje. Željko je otkrio i na čemu se temelji njegovo vaspitanje dece i otkrio koliko je teško u današnje vreme vaspitavati decu.

Dobre atmosfere, kao i uvek, nije manjkalo, gosti su se latili mikrofona, a vrhunac atmosfere nastao je kada je zapevala Ana Dornik, žena borac koja je preživela tumor dojke i svoj život posvetila motivaciji žena. Muzičari su se oduševili Aninim glasom, pružili joj podršku i zaplesali.

Dejan Šutanovac se i ove nedelje pobrinuo da gosti ne ostanu gladni, a i da gledaocima da sjajne ideje za nedeljni ručak. Komšinica Jasmina Stijović atmosferu je i ovog puta upotpunila i sve zasmejala u studiju svojim specifilčnim humorom.

Nema sumnje da vas očekuje još jedno zabavno nedeljno popodne sa Ljiljom Stanišić i Dejanom Šutanovcem, s toga ne propustite novu epizodu emisije "Pusti brigu" danas od 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:08

Takmičari pevaju U svetu postoji jedno carstvo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.