DA TI SE DUŠA ISTOPI! PEVAČEVA ŽENA OBJAVILA EMOTIVNU FOTKU SA SINOM: Tek se porodila, ĆALE TREBA DA ČASTIŠ!
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica

DA TI SE DUŠA ISTOPI! PEVAČEVA ŽENA OBJAVILA EMOTIVNU FOTKU SA SINOM: Tek se porodila, ĆALE TREBA DA ČASTIŠ!

Katarina i Ljuba Perućica objavili dirljivu sliku sa sinom pa poslali emotivnu poruku.

Objavljeno: 09:15h

Katarina Kolozeus, supruga pevača Ljube Perućice, porodila se i na svet donela dečaka. Sin Ljube Perućice dobio je prelepo ime Aleksej.

Katarina je objavila emotivnu fotografiju iz porodilišta, pa se javno zahvalila suprugu i poslala mu poruku, koja je raznežila njihove pratioce i fanove na Instagramu:

- Bože, hvala ti na njima! Hvala ti što si baš meni dao najboljeg muža na svetu i što si dozvolio da doživim osećaj bezuslovne ljubavi. Samo jedan mali pogled je bio dovoljan da me kupi za ceo život. Jedva čekam da sutra dođes po nas i da se topiš pored njega zauvek - napisala je Katarina.

Ovim povodom i Ljuba Perućica se pre nekoliko dana oglasio na društvenim mrežama u vidu snimka iz automobila.

- Ljudi moji dragi, prijatelji, rođaci, kolege, drugari, svi, svi... Svima vam veliko hvala! Ceo dan se kanim da snimim nekakav video, da vam se svima zahvalim, dobio sam od jutros ne znam koliko hiljada poruka... Ne mogu da stignem da odgovorim svima, izvinjavam se! Ovo je strašno emotivan dan za mene - rekao je on u klipu, dok su mu oči bile pune suza.

- Hvala svima, moje srce je prepuno! Ovo je neverovatna ljubav i podrška! Ja sam bogat čovek! P.S. Izvinite što cmizdrim - naveo je on u opisu objave.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.