DANAS IMA LUKSUZAN STAN U CENTRU BEOGRADA, A OVO JE NJENA STARA KUĆA U PARAĆINU: Evo gde je ODRASTALA Ana Nikolić
Ana Nikolić, Foto: Instagram printscreen/ananikolicofficial

porodično gnezdo

DANAS IMA LUKSUZAN STAN U CENTRU BEOGRADA, A OVO JE NJENA STARA KUĆA U PARAĆINU: Evo gde je ODRASTALA Ana Nikolić

Dom Ane Nikolić u Paraćinu prvi put pred očima javnosti

Objavljeno: 14:18h

Dom Ane Nikolić u Paraćinu mesto je gde je pevačica odrasla uz ogromnu podršku i ljubav oca Dušana, majke Miljane i brata Marka.

Tata pop zvezde u 43. godini života napustio je ovaj svet, što je potpuno poremetilo čitavu porodicu, a majka je na sebe preuzela ulogu oba roditelja.

Anu i brata odgajala je u patrijarhalnom maniru, da budu skromni, cene ono što imaju, ali istovremeno da budu vredni i pošteni, što ih oboje danas prati kroz karijeru.

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

Nije Miljani bilo lako da izdržava porodicu, ipak uspela je u nameri da decu izvede na pravi put, a u neko doba zajedno sa Anom ona i Marko krenuli su put Beograda, gde su se danas sve troje smeštili u svojim skupocenim nekretninama.

Dom Ane Nikolić u Paraćinu, nažalost, danas je prazan.

Na osnovu fotografije objavljene na Instagramu neko bi rekao da propada, međutim, prava istina je da pop zvezda i njen brat rodnu kuću obilaze kad god im profesionalne i privatne obaveze to dozvoljavaju.

Kada god imaju vremena uređuju je i sređuju.

Oboje su porodični ljudi, imaju decu o kojoj je potrebno brinuti, negovati ih, vaspitavati, s druge strane budući da su oboje na estradi ne treba ni spominjati koliko im to snage i vremena oduzima.

Marko je jedno vreme bio Anin menadžer i pr, da li je to i ostao u međuvremenu niko ne zna. Ono što je sigurno je da pop zvezda dosta nastupa i pored skandala vezanih za bivšeg supruga, ostala je cenjena u svom poslu, a podrška porodice ne izostaje.

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.