"SVAKOG JUTRA I VEČERI PIJEM LEKOVE" Irfan Mensur progovorio kako se oseća nakon TRI BAJPASA, glumac OGOLIO DUŠU
Irfan Mensur, Foto: Emilija Jovanović

NIJE MU LAKO

"SVAKOG JUTRA I VEČERI PIJEM LEKOVE" Irfan Mensur progovorio kako se oseća nakon TRI BAJPASA, glumac OGOLIO DUŠU

Glumac Irfan Mensur je progovorio o svom zdravstvenom stanju, ali i spiska stvari kojih je morao da se odrekne zbog operacije srca

Objavljeno:

Poznati glumac Irfan Mensur, koji će uskoro napuniti 71 godinu imao je ozbiljnih zdravstvenih problema kada je doživeo infarkt, posle kojeg je morao na operaciju i ugrađena su mu tri bajpasa.

Tada je, kako i sam kaže, mislio da mu se bliži kraj i da nema izlaza, ali je nakon operacije usledio oporavak, te je glumac danas potpuno zdrav prema svim lekarskim nalazima koje redovno obavlja na svakih nekoliko meseci otkako je, pre deset godina, preživeo infarkt.

- Moj doktor kuca u drvo, pa i ja kucnem - rekao je glumac za "Prvu" i dodao:

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svakog jutra i svake večeri pijem lekove, pridržavam se svih lekarskih uputstava. Ljudi kojima se ovako nešto dogodi treba da nastave da žive normalno kao da se ništa nije desilo, uz potpuno poštovanje svih lekarskih preporuka - naglasio je glumac, pa se našalio uporedivši redovnu proveru zdravlja nakon infarkta sa održavanjem automobila:

- Kao da ste kola odvezli kod majstora, posle toga sve radi. Sad su kao nova. Ne bih mogao da budem džentlmen i nekoj dami poguram auto koji je stao, ali da pridržim kaput, prinesem stolicu ili spustim ruku na rame, to je sve i dalje dozvoljeno. Sve što je nežno - može - našalio se on.

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

Irfan je pre zdravstvenog problema konzumirao cigarete godinama. Bio je prinuđen da se tog poroka oslobodi, ali je, kako kaže, "ostao pušač", jer uvek nečim mora da zaposli ruke, te je nabavio brojanicu i ona mu je sada stalno među prstima.

- Sad mi ne trebaju cigarete i ne nedostaje mi ukus duvana. To sam smislio nekih 4-5 dana posle operacije. Pazim i kako se ponašam, ako treba da ponesem svoje kofere, neću da podignem naglo oba, već polako i pažljivo prvo jedan pa onda drugi. Nemam baš nikakvog razloga da se plašim.

Podsetimo, nedavno smo pisali o sinu Irfana Mensura, takođe glumcu, više o tome možete pročitati OVDE.

Bonus video:

01:10

Irfan Mensur o Vlasti Velisavljeviću

(Espreso/Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.