PORODICA JE OD NJE GODINAMA KRILA ISTINU! Marija Šerifović otkrila kako je saznala za POLUBRATA
Marija Šerifović, Foto: prentscreen/youtube/AMIDŽI ŠOU

otvorila dušu

PORODICA JE OD NJE GODINAMA KRILA ISTINU! Marija Šerifović otkrila kako je saznala za POLUBRATA

Pevačica Marija Šerifović otkrila je na koji način joj je porodica saopštila da ima polubrata.

Objavljeno:

Marija Šerifović dolazi iz muzičke porodice. Od majke Verice nasledila je sjajan glas, ali se odlučila za neki drugi žanr. Muzikom se, kao što znamo, bavi i njen polubrat Danijel Pavlović, koji je široj javnosti postao poznat kao učesnik "Operacije Trijumf".

Danijel se pojavljivao u još nekim rijalitijima, gde je, osim talenta za muziku, pokazao i da je sjajan imitator. Po profesiji je pijanista, ima i svoju školu pevanja.

Otkako se pojavio na sceni 2008. godine, mnoge interesuje u kakvim je odnosima sa polusestrom. Da li su bliski, hoće li pasti neki duet, saradnja, bilo šta.

Ko je polibrat Marije Šerifović?
Ko je polibrat Marije Šerifović?foto: M.P./ATAImages

Problema među njima definitivno nema, što je i Marija na određeni način potvrdila gostujući u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović. Danijel je, kako je rekla, plod vanbračne veze, odnosno ljubavi njenog oca Rajka.

– Ne sećam se baš tačno ko mi je saopštio da imam polubrata, ali mislim da je to bila Draginja, Rajkova majka. Mi u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije i najbezbolnije načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno, i po meni je to pošteno.

Ovo je polubrat Marije Šerifović
Ovo je polubrat Marije Šerifovićfoto: Espreso.co.rs

– Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku, svu moju snagu, sva moja krila – odlučno je istakla Marija.

Bonus video:

00:29

GDE ONA STANE TU TRAVA NE RASTE: Espreso na nastupu Tee Tairović, SKAČE PRITISAK

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.