ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O SANDRI MLADENOVIĆ: Jedan detelj iz njenog PRIVATNOG ŽIVOTA će IZNENADITI SVE
Sandra Mladenović, Foto: Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

SVI DETALJI

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O SANDRI MLADENOVIĆ: Jedan detelj iz njenog PRIVATNOG ŽIVOTA će IZNENADITI SVE

Mlada pevačica je dobila umetničko ime Sandra kako bi se razlikovala od nešto starije koleginice.

Objavljeno:

Aleksandra Sandra Mladenović je mlada Zvezda Granda koja ima samo 19 godina.

Ona je javnosti postala poznata tokom takmičenja u pomenutom šouu, tada je i dobila umetničko ime Sandra kako bi se razlikovala od nešto starije koleginice.

Ona jednom prilikom za medije progovorila o imenjakini, te o njoj imala samo reči hvale.

- Aleksandru sam upoznala kada sam imala 10 godina na nekom privatnom slavlju. Zatim je ona meni bila u žiriju u „Nekim novim klincima“, „Pinkovim zvezdicama“. Zbog tog imena i prezimena, a i što obe dolazimo sa juga Srbije, ona je mene zavolela, a i ja sam nju. Mi smo naše, tako se zovemo. Ona mi je jedna od najdržih pevačica. Nije mi problem što su mi skratili ime, jer se toliko puta desilo da mi neko pošalje Aleksandrine slike, dešavalo se da je nju moja mentorka Ana nekoliko puta zvala tokom neke emisije da joj kaže za probu, u želji da pozove mene.

- Da više ne bi bilo tog mešanja, ja sam ostala Sandra, a i meni to nije bio problem, jer mene svi u porodici zovu Sandra od malena - rekla je ona.

Takođe, Snežana Đurišić je jednom prilikom izjavila da vidi sebe u mladoj pevačici kao i da je mnoge pesme tokom takmičenja otpevala u orginalu kao što je i ona radila, te je Sandra otkrila da li je sa njom u kontaktu.

- O Snežani ne znam da li imam pravo da govorim, kolika je legenda. Ono što mogu jeste da joj se od srca zahvalim za sve reči koje mi je uputila. Ona je tokom takmičenja za svaku svoju, ali i za druge pesme kada smo je zvali, pevala prateći vokal, bez ijednog pogovora. To je nešto što nama mladima predstavlja neverovatan vetar u leđa. Doživela sam da kaže da je neko njena naslednica. Nadam se da ću svojom karijerom i glasom u budućnosti uspeti da opravdam njeno poverenje i iščekivanja. Kad nju vidim, mogu samo da joj se poklonim i kažem: „Skidam kapu“. Nadam se da ćemo ispuniti i moju i njenu želju i da će se desiti taj koncert - rekla je ona za 24sedam.

O privatnom životu mlade pevačice se ne zna mnogo, ali je ona jednom prilikom otkrila da joj je fokus samo na karijeri, kao i da nikada nije imala dečka.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.