DOK RAŠA SECKA LUK, SNAJKA PEVA! Jovana osvojila sve simpatije pesmom i dobrom atmosferom
Majke i snajke, Foto: Kurir

KURIR TV

DOK RAŠA SECKA LUK, SNAJKA PEVA! Jovana osvojila sve simpatije pesmom i dobrom atmosferom

A kako se porodica Milenković snašla u pripremi specijaliteta i kakve su ocene dobile Biljana i Jovana - saznajte danas od 18 časova samo na Kurir televiziji!

Objavljeno:

U novoj epizodi najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" specijalitete će pripremati Milenkovići iz Beograda.

Majka Biljana je slobodni umetnik koji voli knjige, putovanja, muziku, kuvanje, ali i da ugađa svojim ukućanima. Često kuva i uživa u tome, a omiljeno jelo joj je Cezar salata. Snajka Jovana je rodom iz Kruševca, ali već neko vreme živi u Beogradu. Studira defektologiju, a hobi joj je pevanje. Voli da kuva, ali ne često jer nije vešta u tome. Sin Vlada je zaposlen, a u slobodno vreme se bavi sportom. Retko kuva, a kao najdraže jelo ističe krompir salatu.

Snajka, ne tako vešta u kuhinji, našla je način da osvoji Sekine i Rašine simpatije pesmom i dobrom atmosferom, te dobre zabave ovog puta nije manjalo. A kako se porodica Milenković snašla u pripremi specijaliteta i kakve su ocene dobile Biljana i Jovana - saznajte danas od 18 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.