Milica Dabović pokazala VERENIČKI PRSTEN: Skroz je neobičan, a venčanje će vrlo brzo! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/milicamrvica

čestitamooo

Milica Dabović pokazala VERENIČKI PRSTEN: Skroz je neobičan, a venčanje će vrlo brzo! (FOTO)

Milica Dabović ponovo se osvrnula na nedavni skandal u kojem su glavi akteri bili ona i njen bivši emotivni partner
Objavljeno:

Bivša srpska košarkašica Milica Dabović povukla se nakratko sa domaće javne scene nakon što je podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka Simona Šiklića zbog fizičkog zlostavljanja, za koje je i osuđen.

Posle mučnog perioda koji je iza nje, Dabovićeva je našla sreću u naručju drugog muškarca. Međutim, na bivšeg emotivnog partnera još uvek ne prestaje da misli.

foto: Printskrin/RTV Pink

- Taj osećaj nikad neću zaboraviti. Ja sam pognute glave, u jednoj teškoj depresiji, rekla da nemam nikakav komentar, da će sud sve odlučiti - prisetila se Milica, a onda otkrila da se njen bivši dečko neretko služio neistinama, pa i onda kada je u javnost izneo svoju stranu priče.

foto: Printskrin/RTV Pink

- Imao je vremena da ispriča svoju priču koja je bila potpuno lažna, čak je i njegovo ime bilo potpuno lažno, što ja nisam znala. Kada se klupko odmota, saznaš u šta si se uvalio, u koga si se zaljubio, ali to je prošlost - rekla je Dabovićeva pred kamerama emisije "Premijera".

Ona je priznala da joj je u teškim životnim trenucima najveća podrška bila rođena sestra Ana, ali i misteriozni Vuk, sa kojim je odnedavno u vezi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.