ON JE BIO SNEŽANINA VELIKA LJUBAV, A ONDA JE NAŠAO 32 GODINE MLAĐU: Postao otac u 76. godini, ZNATE LI KO JE?
Snežana Savić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

malo ko zna

ON JE BIO SNEŽANINA VELIKA LJUBAV, A ONDA JE NAŠAO 32 GODINE MLAĐU: Postao otac u 76. godini, ZNATE LI KO JE?

Pomoću vantelesne oplodnje postao je otac blizanaca

Objavljeno: 07:21h

Bivši muž Snežane Savić, reditelj Dragoslav Lazić (86), sa kojim ima ćerku Anitu, postao je otac blizanaca u 76. godini.

Naime, bivši muž Snežane Savić ušao u brak sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, a o borbi za potomstvo jednom prilikom govorila je i sama Dragana.

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je svojevremeno Dragana Turkalj, pa dodala:

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

- Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaj da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla, Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - pričala je Dragana za "Hello".

Bonus video:

05:59

Snežana Đurišić na finalu Zvezda Granda

(Espreso/Blic/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.