"UVEK SAM IMALA BOGATE, LUZERI ĆE REĆI DA SAM SPONZORUŠA" Karleuša otkrila kakve MOMKE VOLI, svi ostali u ČUDU
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

DA LI JE MOGUĆE?

"UVEK SAM IMALA BOGATE, LUZERI ĆE REĆI DA SAM SPONZORUŠA" Karleuša otkrila kakve MOMKE VOLI, svi ostali u ČUDU

Pevačica Jelena Karleuša je govorila o muško-ženski odnosima i dala savete svim ženama

Objavljeno: 16:32h

Pevačica Jelena Karleuša neko je ko "nema dlake na jeziku", te uvek bez uvijanja kaže sve što misli. Gostujući u jednoj emisiji ona je otkrila zašto voli mlađe muškarce, ali i otkrila istinu o razvodu od Duška Tošića s kojim ima dve prelepe ćerkice.

Takođe, JK je posavetovala i žene kakve muškarce da traže, te obrazložila zato je po njoj najbolji izbor, kako kaže "ružan muškarac". Jelena je između ostalog, govorila i o svojoj majci, Divni Karleuši, za koju tvrdi da je grešila jer je uvek bila veći muškarac od muškarca, pa se tom prilikom dotakla i teme o muško-ženskim odnosima:

"Za razliku od nje koja je uvek bila ta koja se busala u grudi, da će ona da bude taj provajder, ja smatram da je ona bila budala što je bila veći muškarac od muškara. Sa druge strane, smatram da pružanje ženi i kroz materijalno treba da bude pokazatelj ljubavi muškarca prema jednoj ženi. Zato što, ako ja mogu da se borim, radim, zarađujem i da pružim muškarcu, a on isto to meni ne može da pruži, onda nisam ja sponzoruša nego je on luzer, i on je slabić. I ako ja od njega tražim da mi nešto pruži, to ne znači da sam ja neko ko gleda materijalno nego sam ja neko ko gleda da nađe muškarca koji će toj porodici sutra doneti i hleb i platiti račune, i odvesti na more i tom detetu školu, garderobu i tako dalje… I ako ja tražim to od muškarca, a muškarac ne može da pruži jednoj ženi, nisam ja pogrešna, nego je on nesposoban. Uvek će oni muškarci koji su nesposobni, žene koje traže ove stvari od muškaraca, samo oni nesposobni će reći da je, kakav odvratan izraz - sponzoruša. To su osmislili luzeri, muškarci koji su nesposobni da stvore. Muškarci koji mogu da se bore, da stvore, da naprave, nikada neće reći za jednu ženu da je materijalista", rekla je Jelena i dodala - "Ja sam uvek birala muškarce koji imaju puno novca!".

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

"Savetujem žene da biraju one s manjim emocionalnim momentom, ne mora da bude lep, ali mora da bude vredan. Žena treba da se zaljubi u muškarca koji je vredan, radan", poručuila je JK.

"Može jedan muškarac da bude fantastičan u krevetu i da ima predivne mišiće i da bude prelep, i da si ti mnogo zaljubljena u njega, ali on je sam po sebi tu dovoljan sebi, i on misli da je to što je on sad objasnio neke stvari u krevetu da je to sasvim dovoljno, i ne trudi se više. Svaki može da ti objasni u krevetu, ali ne može svaki da bude mušakarac koji će da obezbedi tebe i tvoju porodicu", rekla je Jelena u emisiji "Male stvari" i dodala:

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

"Žene, zaljubljujte se u ružne, a vredne muškarce! Oni će vas voleti i isto će voditi ljubav sa vama, sa istim žarom. Ovi lepi sa mišićima, oni će uvek misliti da je to sasvim dovoljno, uvek će misliti da su lepši od vas, i uvek će misliti da niste dovoljne i gledaće sa strane. Ružni muškarci su prava opcija za vas".

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.