SVI SMO GA ZNALI KAO RADAŠINA, ALI ISTINA JE DRUGAČIJA: Sada je otrkiveno kako su ga ZVALI U SELU, ko bi rekao?
Radiša Miljković Radašin, Foto: Kurir/Aleksandar Jovanović Cile

DETALJI

SVI SMO GA ZNALI KAO RADAŠINA, ALI ISTINA JE DRUGAČIJA: Sada je otrkiveno kako su ga ZVALI U SELU, ko bi rekao?

Nadimak Radiše Miljkovića Radašine je svima dobro poznat, ali u selu su ga zvali skroz drugačije

Objavljeno:

Učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma" Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin juče je sahranjen u svom rodnom selu Ljupten kod Aleksinca.

I dan nakon sahrane, prijatelji i porodica se opraštaju od Radašina, a jedna je posebno emotivna. Tako smo iz nje saznali da su u selu Ljupten, Radašina zvali po nadimku - Kigen.

Navodno, zbog slične frizure koju je Radašin imao sa fudbalskom zvezdom, komšije su mu još pre mnogo godina nadenule ovaj nadimak.

1 / 2 Foto: Printscreen B92

- Dragi naš Radiša Miljković Kigen - večno ćemo te pamtiti! Tvoj MGNG - piše u čitulji.

Inače, Kevin Kigen je bio zvezda engleskog fudbala i dvostruki najbolji igrač Evrope tokom 70-ih godina prošlog veka. Zanimljivo je da je Kevin Kigen pretučen u jugoslovenskoj policiji 1974. godine, kada je u Beograd doputovao na meč najboljih selekcija Engleske i tadašnje SFR Jugoslavije.

Incident se dogodio na beogradskom aerodromu: nekoliko engleskih fudbalera popelo se na vozilo za prenošenje tereta, a kada je policija naredila igračima da se smire i omoguće aerodromskim radnicima da neometano nastave posao, Kigen je odbio da se pomeri.

Radiša Miljković - Kigen
Radiša Miljković - Kigenfoto: Printscreen

Fudbaler je tada odveden u policijske prostorije na ispitivanje, odakle je pušten pola sata kasnije, krvavog nosa, ali bez drugih vidljivih znakova sukoba, kako je u dopisu naveo zvaničnik ambasade Ujedinjenog kraljevstva u Beogradu.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.