"KO MI SE NIJE JAVIO KAD SAM ODLAZIO SA PINKA NE MORA NI SAD" Milan Milošević iskreno o odlasku Dušice Jakovljević
Milan Milošević, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"KO MI SE NIJE JAVIO KAD SAM ODLAZIO SA PINKA NE MORA NI SAD" Milan Milošević iskreno o odlasku Dušice Jakovljević

Milan Milošević je progovorio o odlasku Dušice Jakovljević

Objavljeno:

Voditelj Milan Milošević vraća se na Pink televiziju posle devet meseci, a sada je otkrio kako se oseća i šta misli o odlasku Dušice Jakovljević sa ružičaste televizije.

- Ja idem tamo gde želim da idem. Osećam se najbolje na Pinku, Lesi se vraća kući, a tako i ja. Ne znam da li ću se uopšte vratiti u rijaliti i koja će biti moja funkcija. Kada bih ja mogao da biram, a sada nisam u prilici da biram, ja bih voleo da nastavim tamo gde sam stao u januaru mesecu, a to su emisije koje sam ja otpočetka vodio i u kojima sam učestvovao - priznao je Milan, pa se osvrnuo na priče da je došao na mesto voditeljke Dušice Jakovljević, koja je posle deset godina rada na Pink televiziji otišla:

- To mi je katastrofa. Dušica je otišla sada, a ja sam mesec dana u pregovorima sa televizijom Pink i ja nemam veze sa tim. Pritom Dušica je radila studijski posao, a ja sasvim nešto drugo, tako da ne možemo mi jedno drugo da menjamo, ustvari ja mogu njen posao da radim. Dušica i ja nismo ni u kakvim odnosima, ja sa njom nemam kontakt. Onog trenutka kada sam otišao sa televizije Pink, svi oni koji mi se nisu javili, ne treba ni sada da mi se javljaju. Ognjen Amidžić i Ana Radulović su mi se javili, a Ivana Šopić nije, zatim jesu Bora Santana, Milica Kemez, Sanja Stanković...

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić, Promo

- Kako nigde ne radim, pratio sam "Elitu" itekako zadnjih meseci - rekao je Milan.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.