VEDRANA RUDAN OPLJUVALA SEVERINU I CELU DRŽAVU: Niko joj ništa ne može, od njenih reči ima zemlja da se TRESE!
Vedrana Rudan, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DIREKTNA KAO I UVEK

VEDRANA RUDAN OPLJUVALA SEVERINU I CELU DRŽAVU: Niko joj ništa ne može, od njenih reči ima zemlja da se TRESE!

Vedrana Rudan je i ovog puta bila bez dlake na jeziku, pa je dala svoj sud o Severini i celoj Hrvatskoj

Objavljeno:

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan, poznata je po svom britkom jeziku i oštrom stavu. Sada je u jednoj emisiji na TV Prva iznela mišljenje o Severini, na svoj način - iskreno i bez uvijanja.

"Severina je najmoćnija žena u istoriji Hrvatske. Govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. Ona je definitivno najmoćnija. Ona se pokazuje, ona se prikazuje. Ona je ona. Ona je Severina, nema prezime, samo Severina! Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu" započela je Vedrana žestoko, i ostavila voditeljku u šoku.

"I onda šalješ poruku svim ostalim ženama, koje ne mogu dostignuti taj nivo. E, ako država Hrvatska, a to sam već rekla u Srbiji, siluje Severinu, a silovala ju je, kroz sudove, kroz sudske odluke, kroz moć, na njoj su se iživljavali hrvatsku mužjaci", nastavila je i dodala: "Ja uopšte ne zameram njenom bivšem partneru, on ima pravo da se bori, jer znamo kakvi su mužjaci. Ali, država Hrvatska je nama ženama, koje nismo Severina poslala poruku - budete li se bunile, budete li tražile pravdu, budete li mislile da ćete se izboriti bilo za šta, proći ćete kao Severina!"

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je odmah podelila Vedranino gostovanje na Instagramu uz reči: "Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvek sam je volela, jer joj niko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito... da boli.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smem se. Samo moja majka bi bila "gora" od nje. Majku držim 'na lancu' već devet godina. Umesto moje majke, naših majki, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane".

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.