"TATA MI JE REKAO DA SE DROGIRAM I DA PIJEM, ALI DA NE PUŠIM!" Ćerka JUGOSLOVENSKE ZVEZDE zakucala priznanjem, ŠOK!
Ela Dvornik, Foto: Instagram printscreen/elladvornik

fras!

"TATA MI JE REKAO DA SE DROGIRAM I DA PIJEM, ALI DA NE PUŠIM!" Ćerka JUGOSLOVENSKE ZVEZDE zakucala priznanjem, ŠOK!

Ela Dvornik, ćerka pokojnog Dina Dvornika, u podkastu pričala je kako je biti dete poznate ličnosti i šta joj je jednom prilikom otac rekao o narkoticima i alkoholu.

Objavljeno: 10:29h

Publiku koja je slušala podkast zanimalo je kako se deca poznatih nose s činjenicom da su im roditelji poznate osobe, a Ela Dvornik je odgovorila kroz svoje iskustvo deteta poznate osobe.

Kaže da ju je osnažilo odrastanje uz Dinu Dvornika, uprkost tome što je bilo i neprijatnih situacija i komentara. Smatra da deci treba priuštiti privatnost i slobodu, bez obzira na profesiju roditelja.

"Volela bih da im usadim neke vrednosti koje je, nećete verovati, moj otac usadio meni. Meni je tata rekao - drogiraj se, pij, šta god hoćeš radi, samo nemoj da pušiš cigarete. Jedino što ja sad radim je - pušim cigarete", rekla je.

Ela je, između ostalog, otkrila da je uvek mislila da će biti mama sinova. "Sada, posle dve ćerke, ne mogu da zamislim da sam majka dečaka", rekla je.

Pre tri meseca Ela Dvornik potvrdila je da se razvodi od 13 godina starijeg Čarlsa Pirsa.

„Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donela juče, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno da komentarišem nešto što nije završeno. Međutim, ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu da nagađa i komentariše na raznorazne načine. Čarls i ja smo kao bračni partneri stigli do kraja priče“, otkrila je tada za "Story".

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/charles_pearce

Podsetimo, Ela i Čarls su se upoznali 2014. godine u Londonu, a posle dve godine verili su se u Japanu. U braku su dobili dve ćerke sa kojima su živeli u Zagrebu.

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.