MAJKO MILA ODAKLE IM PARE? Đani i Slađa ćerki kupili LUKSUZAN stan u BG, platili ga DEBELO, a lokacija sve govori!
Radiša Trajković Đani i Slađa, Foto: Printscreen/Instagram

IMA SE MOŽE SE

MAJKO MILA ODAKLE IM PARE? Đani i Slađa ćerki kupili LUKSUZAN stan u BG, platili ga DEBELO, a lokacija sve govori!

Pevač Đani i njegova supruga Slađa su svojoj naslednici kupili luksuzan stan u Beogradu sa 18. rođendan

Objavljeno: 20:15h

Poznati folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa večeras u jednom prestoničkom restoranu proslavljaju punoletstvo svoje ćerke Sofije Trajković.

Đanijeva i Slađina naslednica stala je ispred okupljenih medijskih ekipa, te je tom prilikom otkrila da je od mame i tate dobila stan u Beogradu na vodi, najluksuznijem delu Beograda i to tik pored roditelja.

- Naravno...Jesam, očekivala sam ovaj poklon. Nisam učestvovala u izboru, samo je kupljen stan, ja ću ga posle opremiti - rekla je Sofija.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tom prilikom, Sofija je istakla da ne voli da priča pred kamerama, te se tako vratila u salu, a folker je ovom prilikom istakao da je ona super dete i da se trudio da od njega i Slađe nasledi to da bude dobar čovek.

- Super je ona, kakva su deca, ona je maltene kao muško, ne kao žensko. Prava domaćica mala...Ja sam se trudio da bude dobar čovek, vaspitana - rekao je Đani.

Kada su se prisetili njihovih punoletstava, Slađa je otkrila da je bila na Đanijevom punoletstvu, koje se završilo, kako kaže, dvadesetosmogodišnjom ljubavlju koja je i dalje traje.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

- Ja sam bila na njegovom punoletstvu. Bilo je prelepo, evo vidite kako se završilo, 28. godina smo zajedno - rekla je Slađa.

Za sam kraj, Đani je istakao da će zapevati, a kada je reč o tome koga su od kolega zvali na Sofijino punoletstvo, rekao je da su mnogi pozvani, ali da ko ga ceni, pojaviće se na istom.

- Pa trebalo bi, naravno da hoću. Ko je došao dobrodošao, ko nije, hvala. Ko te ceni i poštuje doći će - rekao je folker.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.