Dragana pomera granice: Više od šezdeset pesama na spektaklu u Areni
Dragana Mirković, Foto: Kurir

pogledajte

Dragana pomera granice: Više od šezdeset pesama na spektaklu u Areni

Nakon što je prvi koncert zakazan za 29. decembar rasprodala bez reklame i u rekordnom roku folk zvezda odlučila je da ipak zakaže i drugo druženje dan kasnije, ali i objavila da trećeg druženje neće biti.

Objavljeno:

Do spektakla Dragane Mirković u Štark areni na kome će proslaviti četiri decenije rada ostalo je nešto manje od dva meseca, a pripreme uveliko traju, pa je tako ovih dana sa saradnicima dogovorila repertoar na kome će biti čak više od 60 pesama. Do ove impozantne cifre regionalna muzička zvezda došla je osluškujući želje publike sa kojom je neprekidno u kontaktu, kako na nastupima tako i putem društvenih mreža.

- Jedan od najvećih izazova bio je kako zadovoljiti želje svih onih koji bi da čuju svoje omiljene pesme, tako da smo na kraju, pažljivim odabirom, došli do ovog izbora. Znam da će uvek biti onih koji neće čuti pesmu koju vole, ali smo se zaista potrudili da se čuju sve pesme koje su omiljene fanovima i nadamo se da smo u tome uspeli – rekla je folk carica koja će na ovaj način postaviti nove standarde i oboriti rekord po broju numera koje su izvedene na koncertu u najvećoj dvorani na Balkanu.

Nakon što je prvi koncert zakazan za 29. decembar rasprodala bez reklame i u rekordnom roku, folk zvezda odlučila je da ipak zakaže i drugo druženje dan kasnije, ali i objavila da trećeg druženje neće biti.

- Zbog svih vas, kao i zbog onih koji nisu uspeli da dođu do ulaznica, odlučila sam da prekršim svoju odluku o jednoj Areni i zakažem naše drugo druženje. Moram da vam se izvinim i da unapred kažem da trećeg koncerta neće biti, jer ja nisam u stanju da držim više od dva koncerta a da ne budem iscrpljena, a želim da svima pružim maksimum. Hvala vam što me razumete - rekla je Dragana koja je i poslednjom odlukom o broju pesama potvrdila da želi da publici za jubilej pruži događaj za pamćenje.

Interesovanje za drugi koncert je ogromno, a karte se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, putem mobilne aplikacije eFinity, kao i preko call centra na broj 066/8888-383.

Bonus video:

01:29

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA SVOJU GLAVNU OSOBINU: Živi OKUPANA zlatom i kadifom, a evo šta je zaista čini SREĆNOM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.