PINKOVA ZVEZDA HITNO OPERISANA: Pukla joj DVA REBRA I BEŠIKA, već danima je u bolnici! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/ Tamara Radmilovic

užas je zadesio

PINKOVA ZVEZDA HITNO OPERISANA: Pukla joj DVA REBRA I BEŠIKA, već danima je u bolnici! (FOTO)

U povratku sa jednog rođendana u Loznici, pevačica je u jednom trenutku izgubila koncentraciju u vožnji i uletela u kanal!
Objavljeno:

Pevačica Tamara Radmilović koju je šira javnost upoznala u prvoj sezoni "Pinkovih zvezda", prošle nedelje je imala saobraćajnu nezgodu u Loznici, prilikom povratka sa jednog nastupa. Ona je nakon saobraćajne nezgode hospitalizovana, a svojim prijateljima i fanovima javila se za vikend iz bolnice.

"Evo dragi moji umesto sa nastupa, večeras vam se javljam direkt iz bolnice! Ali bitno da sam živa i zdrava i da se javljam! 18.april je moj drugi rođendan jer sam prezivela saobraćajnu nesreću zbog koje ću da promenim mnoge stvari u svom životu! Sad je sa mnom sve ok, shvatiću ovo kao godišnji odmor! Sada mala pauza od nastupa, uskoro ćete biti obavešteni o istim! Izvinjavam se svim ljudima koji me iskreno vole što su preživeli traumu zbog mene! Ljubim vas", napisala je Tamara, a njeni prijatelji su joj uputili želje za brz oporavak.

Pozvali smo Tamaru da bismo proverili šta joj se tačno desilo i kako je do nesreće došlo.

"U povratku sa jednog rođendana u Loznici u noći u ponedeljak u jednom trenutku izgubila sam koncentraciju u vožnji i uletela sam u jedan kanal i udarila automobilom u betonski zid. Otvorio mi se airbag i samo se se'ćm da sam pala sam u nesvest. Uopšte ne znam kako su me našli i kako su me izvukli iz kola. Samo znam da sam se probudila u bolnici nakon operacije. Pukla su mi dva rebra i bešika, ali izgleda da će biti sve u redu. Ležala sam pet dana u bolnici u Loznici i sada su me prebacili u Novi Sad", seća se pevačica i dodaje:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.