VODITELJKA RTS PLENI SVOJOM POJAVOM VEĆ GODINAMA: Isplivali DETALJI NJENOG života, evo šta je radila PRE TELEVIZIJE
Foto: B.P./ATAImages

NJENA PRIČA

VODITELJKA RTS PLENI SVOJOM POJAVOM VEĆ GODINAMA: Isplivali DETALJI NJENOG života, evo šta je radila PRE TELEVIZIJE

Milica iza sebe ima blistavu karijeru

Objavljeno: 14:14h

Milica Gacin jedna je od najpoznatijih voditeljka RTS, a publika je izuzetno dobro zna kao voditeljku čuvenog kviza "Slagalica".

Pre nego što je stala pred kamere, radila je kao radijski voditelj na Radiju 202 i to punih osam godina.

A jednom prilikom govorila je o tom periodu i koliko joj je takvo iskusto značilo za kasniju karijeru.

"To je bila izvanredna medijska škola, odnosno jedna priprema za ono što će uslediti, zato što je radio fantastičan medij, koji sve nas, uposlenike, pre svega nauči da slušamo sagovornike, da brzo mislimo, da sinhronizujemo svoje misli i svoj govor i da tačno i pravilno govorimo", kazala je Milica u emisiji "Na večeri kod...", koja se emituje na RTS1.

Voditeljka je govorila jednom prilikom i o predstavi koju je igrala zajedno sa Đuzom Stojiljkovićem i istakla da je to jedno posebno iskustvo za nju.

"Odigrala sam, ako verujete, 55 predstava zajedno sa Đuzom Stojiljkovićem i Boletom Stošićem. To je ozbiljan jubilej, zaista. I za profesionalne glumce, a i za mene koja nisam iz tog sveta, ali sam, eto, imala tu fantastičnu priliku da stanem rame uz rame sa Đuzom. To je zaista bio gospodin čovek i gospodin glumac", rekla je voditeljka prenose mediji.

Milica ima dvoje dece, a svojevremeno je pričala o svojim naslednicama.

"Sigurna sam da su moje ćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti. Dozvoljavam da same prave svoje izbore, upravo zbog toga što imam veliko poverenje u njih i do sada ni u čemu nisu pogrešile. Ne kažnjavam ih, ne ucenjujem, ne vičem na njih, nikada ih nisam tukla, već ih podržavam, razumem i podstičem da postupaju u skladu sa svojim uverenjima. Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete", pričala je Milica za "Story".

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.