KARLEUŠA NIKAD ISKRENIJE O RAZVODU SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Otkrila šta se ZAPRAVO DEŠAVA iza 4 zida, ovo je ISTINA
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorila dušu

KARLEUŠA NIKAD ISKRENIJE O RAZVODU SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Otkrila šta se ZAPRAVO DEŠAVA iza 4 zida, ovo je ISTINA

Pevačica Jelena Karleuša progovorila je iskreno o odnosu sa Duškom Tošićem.

Objavljeno:

Jelena Karleuša u poslednje vreme nije mnogo u medijima govorila o privatnom životu i odnosu sa suprugom Duškom Tošićem.

Pisalo se i da je Duško u ljubavi s Jeleninom koleginicom, što je ona demantovala, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrila da li ima partnera koji njoj može da doskoči i da li još uvek ona i Duško žive zajedno.

- Pa ti pričaš sa ženom koja je u braku 16,17 godina - rekla je Jelena, na šta se voditeljka nadovezala: "Tako je, ali tu su bile i neke turbulencije…".

Jelena Karleuša o Dušku Tošiću
Jelena Karleuša o Dušku Tošićufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jesu, ljudi uglavnom misle da smo se Duško i ja razveli, ali ne, gle čuda! Mi smo i dalje u braku i dalje živimo zajedno, u 4 zida - otkrila je Jelena u emisiji "Male stvari".

Prilikom gostovanja voditeljka je upitala Jelenu da li postoje dani kada je ona na izmaku snage i zaplače, na šta je pevačica odgovorila: "Imam dane kada dođem kući i pomislim: 'E sada sam doterala do kraja!', kada naiđe nešto što ja ne mogu da ishendlujem. To mene izdvaja sa ove naše show-biz scene, ja imam tu istrajnost", rekla je Jelena, pa dodala:

Jelena otkrila li su se ona u Duško razveli
Jelena otkrila li su se ona u Duško razvelifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jako retko plačem, a kada plačem to su stvari za koje ne bi verovali da ja plačem. To su stvari koje nemaju veze sa mnom, na primer, ubijanje životinja, nepravda prema drugim ljudima. Ja zbog sebe nikada nisam zaplakala, ne dozvoljavam sebi da ikada budem žrtva - otkrila je Karleuša.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.