"PLATIO TI JE 100 EVRA DA GLASAŠ ZA NJEGA" Pale jake optužbe u ZVEZDAMA GRANDA, Bosanac i Mili na ivici sukoba
Zvezde Granda, Foto: Kurir

HAOTIČNO!

"PLATIO TI JE 100 EVRA DA GLASAŠ ZA NJEGA" Pale jake optužbe u ZVEZDAMA GRANDA, Bosanac i Mili na ivici sukoba

Mili i Bosanac su ušli u žestok okršaj zbog kandidata i glasanja

Objavljeno:

Nije nepoznanica da često dođe do rasprava među članovima žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sada su se sukobili Dragan Stojković Bosanac i Aleksandar Milić Mili zbog kandidata.

Samed Dželo i Omar Džaferoski su kandidati zbog koji su se Mili i Bosanac našli u žestokom okršaju i razmenili teške prozivke.

- Omare, savršen si i energija i pevanje. Ja jedino što bih ti savetovao možda dobro, možda loše, ovu igricu si prešao. Gledaj, Toše je razvaljivao narodnjake, treba da se širiš ka narodnoj muzici i da imaš strašnu budućnost - poručio mu je Mili, a s obzirom da to da je Samed pre nekoliko godina bio kod Bosanca u timu, on mu je dao glas.

1 / 2 Foto: Nemanja Nikolić

- Što bi Đole rekao ja sam samo glasao zato što je novi bio je kod mene i to je polu poslovna varijanta, ali stvarno je drugi kandidat bio odličan prelepa boja glasa, prelepa interpretacija, više mi se svidela druga pesma, ali ti si to lepo izneo - rekao Stojković.

- Platio je 100 evrića glas zbog toga si glasao za njega - dodao je šaljivo Mili.

Bosanac je pokušao da ignoriše Milijevo pitanje zašto je glasao za kandidata broj 1, a onda se umešao Saša.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Boske ja te molim da mu odgovoriš, sada je po prvi put stavio kapu na glavu, sada je pametniji sad bi trebalo da mu odgovoriš - rekao je Popović.

- Stavio je kapu to lepo mu stoji priznajem i žao mi je što nema kosu jer ventilator duva pa ovo malo mozga bi spržilo. Ja sam dao objašnjenje ali tvoj mali mozak ne može to da shvati - u svom stilu je odgovorio Stojković.

Bonus video:

00:09

Espreso na festivalu Street Food u Berlinu

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.