OVO JE SIN ZLATE PETROVIĆ KOJEG JE DOBILA SA HASANOM DUDIĆEM: Godinama je bio u rukama poroka, a SVI ga dobro znate
Zlata Petrović, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

jel moguće?

OVO JE SIN ZLATE PETROVIĆ KOJEG JE DOBILA SA HASANOM DUDIĆEM: Godinama je bio u rukama poroka, a SVI ga dobro znate

Pevačica Zlata Petrović ima sina sa Hasanom Dudićem, a o njemu se malo zna

Objavljeno: 08:23h

Zlata Petrović iz ljubavi sa voditeljem Zoranom Pejovićem Pejom ima sina Jovana, a sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem dobila je sina Mikija Dudića.

Zlata Petrović sad živi mirnim životom, ali godinama nije bilo tako. Njoj je muke zadavao stariji sin Miki Dudić.

Naime, prema pisanjima medija Miki je imao problem s kockom. S ovim porokom je živeo godinama, a njegova majka je činila sve kako bi ga izbavila iz kandži kocke. Ona je i plaćala sve njegove dugove, samo da bi mu sačuvala živu glavu, a o tome i javno govorila.

1 / 4 Foto: Milan Maricic/ATAImages

Kako se dalje navodilo, Miki je u jednom trenutku prestao da se kocka, a onda se ponovo vratio starom poroku, a onda je i Zlata digla ruke od nje i prepustila ga sudbini. Tada je Mikija ostavila supruga supruga Milica, sa kojom ima dvoje dece, a on se tada uselio u Zlatin stan.

Međutim, kada je ponovo počeo da srlja u propast, majka mu je rekla da se iseli. Tada su se pojavili tekstovi u novinama da je pevačica izbacila sina iz kuće.

Sada je sve u najboljem redu
Sada je sve u najboljem redufoto: Printscreen/facebook/miki dudić

Kada je shvatio da je prepušten sam sebi, da majka više neće finansijski da mu pomaže, a da otac nije u situaciji, Miki se osvestio i promenio život iz korena. Kocka je sada njegova daleka prošlost, a on se već godinama bavi muzikom. Svira klavijature, ima svoj orkestar.

Bonus video:

03:59

PEVAČICA ZA 30. ROĐENDAN DOBILA PRAVI DEVOJAČKI SAN! Dejan Milićević doneo zlata vredan poklon OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.