POZNATA SRPKINJA ROĐENA U VOZU, NJENO DETINJSTVO TERA SUZE NA OČI: Imala TRNOVIT PUT, a danas je zna cela ZEMLJA
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI STE ZNALI?

POZNATA SRPKINJA ROĐENA U VOZU, NJENO DETINJSTVO TERA SUZE NA OČI: Imala TRNOVIT PUT, a danas je zna cela ZEMLJA

Pevačica iza sebe ima usepšnu karijeru, a poznata je i po tome što je uvek iskreno govorila o svom životu

Objavljeno:

Pevačica Goca Božinovska rođena je 16. januara 1965. godine, karijeru je započela osamdesetih godina i do sada je snimila mnogo hitova.

Božinovska je uvek iskreno govorila o svom životu, te je tako jednom prilikom pričala o svom rođenju.

"Moja životna priča, od detinjstva pa do dana današnjeg uvek je bila neka muka. Ništa mi nije išlo tako glatko. Rodila sam se u vozu i dolazak na svet sam dočekala na podu. Odrastala sam u siromašnoj porodici. Živeli smo u šupi jer nam je zemljotres porušio kuću. Rasli smo u jednoj sobici bez struje. Bila sam niska, sitna i neuhranjena. Zvali su me ‘mali vrapčić‘. Oduvek sam maštala da ću jednog dana imati mnogo i da ću nešto da stvorim, ali nisam znala kako i odakle. Znala sam da ću u životu pevati, ali nisam znala koliko pevanjem može da se daleko dogura. Jako se teško živelo. Majka mi je bila domaćica i radila je u nadnici, a otac na železnici. Sestra i ja, još kao male, pomagale smo majci u nadničarskim poslovima. Bogati seljaci su nas plaćali kao da smo odrasle. Tako da sam od detinjstva zarađivala. Posle rada operem ruke, ručam i idem u školu. Bila sam dobro dete i dobar đak", ispričala je pevačica za Hepi televiziju.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Goca ima troje dece, sa prvim suprugom Radetom Vučkovićem dobila je ćerku Jelenu Vučković, dok je sa Zoranom Šijanom dobila sina Mirka i ćerku Zoranu.

Bonus video:

01:29:04

SCENIRANJE 27.12.2020 - Goca Božinovska

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.