MA KAKVA STANIJA, ĐURIĆKA, SORAJA! Zorica je bila preteča današnjih starleta i neviđena lepotica! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ natasa.savija

govorili su da je glupa, ali prelepa!

MA KAKVA STANIJA, ĐURIĆKA, SORAJA! Zorica je bila preteča današnjih starleta i neviđena lepotica! (FOTO)

Tijana Ajfon, Maca Diskrecija, Stanija, Soraja, Tamara Đurić, Mimi Oro... spisak starleta je beskrajan, ali ni jedna od njih nije u rangu jedne od najvećih jugoslovenskih lepotica
Objavljeno: 17:23h

Zorica Gajdaš svojevremeno je bila seks simbol bivše Jugoslavije, a javnosti se predstavila ulogom u filmu "Lito Vilovito", koja ju je ujedno i proslavila

U današnje vreme strarleta je postalo sve atraktivnije zanimanje. Tako ih imamo na pretek, Staniju, Soraju, Avu Karabatić... Ipak, ono što mnogi ne znaju, jeste da je prva starleta na području bivše Juge, bila beogradska lepotica, Zorica Gajdaš.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Ova zanosna plavuša, svojevremeno je žarila i palila na našim prostorima. Bila je seks simbol, a proslavila se ulogom u filmu "Lito Vilovito", gde su se u prvi plan istakle njene obline i savršena, vitka figura. Takođe, glumila je i u filmovima "Burduš" i "Sirota Marija" kao i u seriji "Božana".

Bila je broj jedan po lepoti, ali i po popularnosti. Godinama se prepričavalo da je uspela da obori s nogu slavnog dirigenta Zubin Mehta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.