OVAJ MLADIĆ JE SIN MILICE MILŠE, CELA PORODICA JE PONOSNA NA NJEGA: Evo čime se bavi glumičin NASLEDNIK
Milica Milša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica

OVAJ MLADIĆ JE SIN MILICE MILŠE, CELA PORODICA JE PONOSNA NA NJEGA: Evo čime se bavi glumičin NASLEDNIK

Sin Milice Milše je odrastao u uspešnog čoveka, a to ne bi bilo moguće bez podrške porodice

Objavljeno: 00:02h

Milica Milša i Žarko Jokanović važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni godinama unazad.

Deluje kao da ne umeju da se posvađaju već ljubavlju pobeđuju sve prepreke. A koliko glumicu voli suprug dokazuje činjenica da je prihvatio njenog naslednika kao svog.

Sin Milice Milše nastao je iz glumičine ljubavi na četvrtoj godini studija, a identitet njegovog oca nikada nije otkriven.

Dramska umetnica bila je i otac i majka sinu jedincu koji je ime dobio po dedi, čuvenom Antoniju Isakoviću. Najveću podršku imala je u roditeljima dok jednog dana nije upoznala Žarka koji joj je pokazao da je pravi muškarac za nju i otac njenom nasledniku.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka.

Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja, koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret — ispričala je Milica jednom prilikom.

Koliko su ponosni na Antonija nikada nisu krili. On je sada odrastao i ozbiljan čovek ispred koga je blistava budućnost s obzirom na to da je veoma uspešan na poslovnom planu.

- Antonije je pametan, odrastao momak, na koga smo veoma ponosni - ističe Žarko Jokanović.

- Završio je master studije na međunarodnoj politici i bezbednosti. Malo je reći da je to jedan divan momak, na kojeg možemo da se oslonimo. Centar je našeg univerzuma.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.