MALA ŽENA JE OD VELIKE SLAĐA, DOKAZ JE TU! ČIK POGODITE KOLIKO JE VISOKA SANJA VUČIĆ: Informacija će vas IZNENADITI
Sanja Vučić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ZANIMLJIVOST

MALA ŽENA JE OD VELIKE SLAĐA, DOKAZ JE TU! ČIK POGODITE KOLIKO JE VISOKA SANJA VUČIĆ: Informacija će vas IZNENADITI

O Sanji Vučić danima se bruji, evo koliko je visoka naša pevačica

Objavljeno: 23:28h

Pevačica Sanja Vučić važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorim. Proslavila se u grupi "Hurricane", a potom je nastavila samostalnu karijeru. Pre par dana izdala je prvi solistički album "Remek delo" i izazvala pravi bum u javnosti.

Poznato je da je odrasla u Kruševcu sa majkom od koje je nasledila besprekoran talenat, a svoj naglasak nikada nije menjala čak ni kada se u Beograd doselila zbog studija na Filološkom fakultetu.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dva puta je predstavljala Srbiju na pesmi za Evroviziju gde je zabeležila odličan uspeh, a sada uspešno plovi u dugo priželjkivanoj - solo karijeri.

Takođe, u poslednje vreme smo nadarenu Sanju videli i u ulozi tekstopisca velikih hitova poput "Hajde", a kako je i sama istakla, nastaviće i u tom pravcu.

Inače, u poslednje vreme potegla se priča o tome koliko je Sanja visoka.

Mnoge će iznenaditi ova činjenica s obzirom da preko TV ekrana izgleda kao sitna žena i džepna venera, ali ona je zapravo visoka čak 170cm.

Bonus video:

03:10

NISAM MISLILA DA SAM DOBRA RIBA, NEGO SKROZ OKRNJENA! Sanja Vučić nikad iskrenija: Nući je Lav kao ja, ON MI JE PROVEREN RECEPT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.