Pričao sam joj da ćemo pregurati sve, da ima nade: Saša Kapor progovorio o teškoj bolesti supruge Nikoline Kovač! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

velika ljubav

Pričao sam joj da ćemo pregurati sve, da ima nade: Saša Kapor progovorio o teškoj bolesti supruge Nikoline Kovač! (FOTO)

Ovaj mladi par 2015. godine prošao je kroz turbulentan period koji ih je dodatno učvrstio
Objavljeno: 07:32h

U susret trećoj godišnjici braka koju će Saša Kapor i njegova supruga Nikolina Kovač, proslaviti u krugu najbližih prijatelja, pevač ne krije da je ponosan što su, iako mladi, uspeli da sačuvaju svoj brak od tračeva i trzavica.

- Nikolina i ja se bavimo estradom, ali ne živimo estradu i mislim da upravo to čuva naš brak. Mi smo najnormalniji par. Živimo kao svi drugi, obični ljudi. Bacamo smeće, usisavamo, peremo sudove - priča Saša za “Blic puls”.

Saša i Nikolina su pre četiri godine dobili dete, a dolazak sina Nikolaja drastično je promenio njihov život.

- Jutra sa Nikolinom i Nikolajem su najlepša jutra na svetu. Sin se prvi budi i onda počne da budi i nas, pa onda svako ide svojim obavezama - kaže Saša i dodaje da je Nikolaj pravi mamin sin.

Seka danas slavi 35. rođendan: Ono što je poželela istopilo nam je srce! (FOTO)

- Ona je ta koja mu u svemu popušta, pa kada joj se to obije o glavu, zove mene u pomoć - kroz smeh će pevač.

Saša i Nikolina su jedan od onih parova koje je spojio posao, tačnije scena “Grand produkcije” i čuveno takmičenje „Zvezde Granda“.

Iako su tada svojim prijateljima delovali nespojivo, Saša i Nikolina su samo tri meseca od početka zabavljanja saznali da će postati roditelji, a ubrzo je usledilo i glamurozno venčanje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.