NASMEJANA, ZGODNA I MOĆNA: Aleksandra Mladenović nikad lepša, oduševila publiku svojim IZGLEDOM (FOTO)
Aleksandra Mladenović, Foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

FENIKS

NASMEJANA, ZGODNA I MOĆNA: Aleksandra Mladenović nikad lepša, oduševila publiku svojim IZGLEDOM (FOTO)

Aleksandra Mladenović večeras gostuje u emisiji na TV Pink gde je sve zasenila svojim izgledom

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Mladenović prošla je kroz agoniju zbog bivšeg dečka Stefana C, koji joj je pretio ubistvom i samoubistvom.

Pevačica se sada pojavila u emisiji kod Ognjena Amidžića u mini crnoj haljini sa dubokim dekolteom, noge su bile u prvom planu, a kosu je vezala u visoki rep.

Aleksandra je sve vreme bila nasmejana i lepo raspoložena nakon nemilih događaja koji su je zadesili u poslednjih nekoliko dana, a o tome nije želala preterano da govori.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

- Mislim da bi svaka devojka pala na njegove reči i šarm. To može da se desi svima. Zahvalila bih se svima i novinarima i prijateljima. Imam traumu zbog njega. Ja posle ovog ne želim da imam muškarca, niti da imam vezu. Treba vremena da se ovo sve zaboravi. Nisam želela da se ovo sazna, ja kad sam njega ostavila, on je javno okačio naše slike i tagovao novinare. Ja njemu stvarno želim sve najbolje. Hvala Bogu da je sve uredu. Ja se ceo život zaljubljujem u pogrešne momke. Pričao je neke stvari zbog kojih sam se uplašila i morala sam da sve prijavim policiju- rekla je Aleksandra u emisiji Amidži šou.

Bonus video:

00:44

SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda...

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.