IZ AVIONA SE VIDI DA SU SESTRE, NE TREBA VAM LUPA! Glumice pokazale svoje KLONOVE... krv DEFINITIVNO nije voda!
Jelisaveta Orašanin, Foto: © ATA Images

preslikane

IZ AVIONA SE VIDI DA SU SESTRE, NE TREBA VAM LUPA! Glumice pokazale svoje KLONOVE... krv DEFINITIVNO nije voda!

Ovo su braća i sestre poznatih ličnosti

Objavljeno:

Život poznatih često je obelodanjen pred svetlima reflektora, međutim, njihova najveća podrška je ipak sa druge strane kamere.

Jelisaveta Orašanin jedna je od najomiljenijih srpskih glumica koja neretko na Instagramu deli detalje iz svog života. Talenat i lepota doveli su je do toga da niže bitne uloge u domaćim ostvarenjima jednu za drugom.

Ona ne krije da uživa u provođenju vremena sa svojom porodicom, a posebno često ističe ljubav prema svojoj dve godine starijoj sestri, Milici, koja gradi potpuno drugačiju karijeru od Jelisavete.

Jelisaveta Orašanin sa sestrom Milicom
Jelisaveta Orašanin sa sestrom Milicomfoto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Milica i Jelisaveta fizički jako liče, gotovo da možemo reći da su dvojnice, ali dok je Jelisaveta javna ličnost, njena starija sestra uživa u svom poslu stomatologa. Jelisaveta je jednom prilikom govorila o svojoj sestri i o tome koliko joj vreme provedeno sa Milicom znači.

- Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodim s njom. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - rekla je Jelisaveta.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Glumica Katarina Radivojević svoj privatan život nikada nije eksponirala, a mnogi ne znaju kako izgleda članovi njene porodice.

Naime, poznato je da lepa glumica ima sestru, Jasnu, koja ne živi u Srbiji.

Jasna se odlučila na život u Americi, ne eksponira se u javnosti i ne bavi se glumom.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/foodiejazz

Katarinina sestra radi u jednom restoranu na Beverli Hilsu, a pogledom na njen Instagram može se videti i da retko objavljuje fotografije sa sestrom.

Naša poznata glumica, Olja Lević ima nekoliko godina mlađu sestru Alisu, a sličnost među njima je neverovatna.

Obe imaju istaknutu prirodnu lepotu, a šminka gotovo da im uopšte nije potrebna.

Olju smo upoznali u seriji "Igra sudbine" u kojoj je igrala Milu Galić, u kojoj se našla i nena sestra u ulozi novinarke.

Alisa Lević se inače bavi novinarskim poslom, ali očigledno joj ni gluma nije strana.

Sestra Olje Lević je još uvek studentkinja novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka. Ukoliko pratite zabavni program, sigurno ste je zapazili jer je publiku već osvojila kao novinar i reporter emisije "Šok-tok".

Sestra Olje Lević, Alisa
Sestra Olje Lević, Alisafoto: Instagram printscreen/oljalevic

Pored onih koji su često žive u ilegali, glumica Marina Ćosić ima sestru koja je veoma poznata influenserka Tamaru Ćosić.

Marina je već proglašena jednom od najlepših i najdarovitijih mladih glumica, a stariju i ništa manje atraktivnu Tamaru, ekonomistkinju i autorku bloga "Lepa svaki dan", na Instagramu prati skoro 140.000 ljudi.

Poznate sestre često dele zajedničke trenutke na društvenim mrežama, a pored lepote, obe imaju uspešne karijere i rade poslove koje vole i koji ih ispunjavaju.

Dok je Marina već u srednjoj školi osetila da će gluma biti njen životni poziv, Tamara je završila ekonomiju, ali zbog velike ljubavi prema kozmetici i šminki rešila je da završi kurs za profesionalnog šminkera.

Uz studiranje je počela i da radi kao šminkerka i, malo pomalo, dobila je posao u jednoj velikoj kozmetičkoj kući.

Bonus video:

00:05

Sestre Rodić na okupu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.