OVA LEPOTICA JE RODILA NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Boginja lepote je udata za bivšeg DIRIGENTA RTS-A, evo šta se JOŠ ZNA
Foto: Instagram/matijaiilic

dama

OVA LEPOTICA JE RODILA NAŠEG POZNATOG GLUMCA! Boginja lepote je udata za bivšeg DIRIGENTA RTS-A, evo šta se JOŠ ZNA

Pokazao kako izgleda njegova mama i velika podrška

Objavljeno:

Mladi glumac i zvezda serije "U klinču" Matija Ilić na svom profilu na "Instagramu" otkrio je svojim pratiocima kako izgleda njegova mama.

– Moja mlada mama - ovako je Matija naveo u opisu fotografije na kojoj je Jasmina Ilić.

Inače, jednom prilikom ovaj mladi glumac za Espreso je otkrio gde je odrastao i kako je zavoleo glumu.

– Ceo život sam proveo na Novom Beogradu, u bloku 28. Tu sam završio osnovnu školu "Radoje Domanović", a posle srednje škole, upisao sam Fakultet dramskih umetnosti - otkrio je Matija za Espreso i potom nam ispričao kada se stvorila njegova ljubav prema glumi.

– Moja ljubav prema glumi je počela rano, potičem iz umetničke porodice pa mi pozorište nije bilo strano nikad. Deda mi je glumac, a otac muzičar, pa sam sa njima išao na razna mesta. Odluku da ovime želim da se bavim sam doneo baš u jednoj takvoj poseti pozorištu sa tatom. Imao sam 9-10 godina. Dirigovao je u Pozorištu na Terazijama i odveo me u muzičku rupu odakle sam gledao celu predstavu. Sećam se da sam gledao tatinog drugara, glumca, kako sedi na sceni, pije pivo i smeje se, pa sam se okrenuo ka tati povukao ga za sako i pitao "Pa, on se igra i zarađuje pare?" Na šta sam samo dobio odgovor "Da" i tad sam nekako znao da bi taj posao bio za mene.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Inače, Matijin otac je Ivan Ilić, bivši dirigent RTS-ovog "Big benda", a deda mu je Dragoslav Ilić, koji ima više od 80 godina, ali i dalje glumi u pozorištu. Inače, prva uloga Matiji je bila u seriji "Tajna vinove loze", a prva velika uloga u njegovoj dosadašnjoj karijeri je upravo u seriji "U klinču".

Bonus video:

00:05

Evo kako Filip Car brine o bolesnoj Aleksandri Nikolić

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.