"ŽIVEĆEŠ U MOJOJ KUĆI ZAUVEK, POČIVAJ U MIRU!" NOLETOVA ŽENA SE TUŽNIM REČIMA OPROSTILA OD GLUMCA: Toliko je tužna!
Jelena Đoković, Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

emotivno

"ŽIVEĆEŠ U MOJOJ KUĆI ZAUVEK, POČIVAJ U MIRU!" NOLETOVA ŽENA SE TUŽNIM REČIMA OPROSTILA OD GLUMCA: Toliko je tužna!

Jelena Đoković tužna, morala da se oglasi

Objavljeno: 18:41h

Odlasci nekih ljudi ostavljaju neizbrisiv trag. Potrebno je vreme da prihvatimo da ih više nema, čak i onda kada nam nisu suviše bliski. Jelena Đoković tužna je zbog iznenadne smrti glumca Metjua Perija.

Cela planeta je zatečena preranim odlaskom čuvenog Čendlera iz "Prijatelja". Pronađen je mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Sumnja se da se utopio, a prema prvim izveštajima - kraj njega su pronađene tablete koje su možda izazvale smrt.

Od glumca se opraštaju brone poznate ličnosti i pozivaju se na njegovu knjigu u kojoj je otvoreno govorio o svojoj borbi sa zavisnošću od alkohola i narkotika koja je trajala punih 27 godina. To je uništilo njegov život.

1 / 6 Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Supruga Novaka Đokovića je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko stranica iz Perijeve knjige.

- Drogirali su ga kao bebu, drogirao se kao odrastao čovek. Detinjstvo... definiše naše odraslo doba. Njegovo detinjstvo bilo je... takvo da se osećao napušteno. On ne krivi svoje roditelje. Potrošio je milione na terapije kako bi razumeo stvari. Milione na programe detoksikacije... Nikada se nije osećao željeno. I nikada nije shvatio ko je on. Ova knjiga je definitivno vredna čitanja, govorim o njoj već mesecima - napisala je Jelena uz isečke iz Perijeve knjige koji su ispodvlačeni crvenom olovkom.

Jelena Đoković potresena smrću slavnog glumca
Jelena Đoković potresena smrću slavnog glumcafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mnogo mi ga je žao. Stvarno je radio najbolje što je mogao uz sav taj bol s kojim je rastao. Pročitala sam njegovu knjigu početkom godine. Uvek je bio preblizu smrti sa bolom. Previše je neverovatnih glumaca koji su uneli smeh u naše živote, a bili su povređeni i patili iznutra. Zaista previše. Živeće u mojoj kući zauvek. Dnevno. Tako je već 15 godina… Počivaj u miru - napisala je Jelena Đoković.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.