RISTOVSKI GODINAMA NIJE RAZGOVARAO SA JEDNIM KOMŠIJOM: Isplivali NOVI DETALJI iz života glumca
Lazar Ristovski, Foto: Zorana Jevtić

bili su direktni

RISTOVSKI GODINAMA NIJE RAZGOVARAO SA JEDNIM KOMŠIJOM: Isplivali NOVI DETALJI iz života glumca

Komšije Lazara Ristovskog iz Zemuna iznele mnoge nepoznate stvari o čuvenom glumcu

Objavljeno:

Poznati glumac Lazar Ristovski (71) uživa u ljubavi sa koleginicom Anicom Lazić (32), a o njihovoj romansi se naširoko priča.

Komšije poznatog glumca iz Zemuna otkrile su da je Ristovski prodao svoju kuću u ovom delu grada u kojoj se često i fotografisao.

- Ristovski je kuću već prodao. Ne živi ovde već neko vreme. Ja ga znam samo iz viđenja. Kad kog sam ga videla bio je namršten, nadrndan. Nikad se nije nasmejao ni javio, a ni prve komšije ne misle ništa bolje o njemu, to znam jer se družim sa njima. Njegovu devojku nisam videla nikada, ali sam čula za njih. Razumem ja sve to, ljubav ne zna za godina, ali ne mislim da je to prava ljubav - istakla je komšinica proslavljenog glumca za "Blic".

- Živeo je tu kod mene, ne priča puno sa komšijama. Ne znam stvarno kakav je to čovek. Znam da smo bili komšije, ali nisam imao nikakav kontakt sa njim. Nemam ništa protiv njega, čuo sam da nije pričao godinama sa jednim komšijom, ali ne znam što, ne ulazim u te stvari, to sam čuo jer mi se ovde svi znamo. Ja protiv njega stvarno nemam ništa, volim da gledam filmove u kojima glumi - rekao je još jedan bivši komšija Ristovskog.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.