OTKRIVENA VELIKA TAJNE MARIJE ŠERIFOVIĆ! Veza sa Slavkom Kalezićem je BILA LAŽ, on sve PRIZNAO nakon 16 godina
Slavko Kalezić, Foto: Printscreen/jutjub/xfactor

svi detalji

OTKRIVENA VELIKA TAJNE MARIJE ŠERIFOVIĆ! Veza sa Slavkom Kalezićem je BILA LAŽ, on sve PRIZNAO nakon 16 godina

Slavko je sad, nakon 16 godina, priznao da oni nisu bili u ljubavnoj vezi i da je to bio Marijin marketinški trik.

Objavljeno:

Marija Šerifović svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a što se njenih navodnih veza tiče, samo jednu nije krila.

Tako je ona svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem, koji je ujedno i jedini muškarac koga je predstavila javnosti, da bi kasnije u svom autobiografskom dokumentarnom filmu priznala da je naklonjenija ženskom polu.

Ipak, Slavko je sad, nakon 16 godina, priznao da oni nisu bili u ljubavnoj vezi i da je to bio Marijin marketinški trik.

Marija i Slavko nikada nisu bili zajedno
Marija i Slavko nikada nisu bili zajednofoto: M.P./ATAImages

- To je nešto što sam zahvalan da se desilo. Ja sam s Marijom bio mnogo blizak, ali naravno da je to bio marketing. Nemam problem s tim. To nije nešto što sam ja nametao, već njen tim. Mnogo sam je gotivio i pustio sam da se to dešava. To mi nije trebalo u životu. Ali ako me pitaš iz ove perspektive, na tome sam sad i te kako zahvalan, zato što sam posle toga znao kako ne želim dalje. I to je nešto što je sad prošlo. Svakog čuda je tri dana dosta. Bilo bi interesantno da je to sad pitaju ljudi, zašto joj je trebao takav marketing? I ja sam bio evrovizijski predstavnik koji je napravio ozbiljan bum. Marija je pobedila, ali nje nema više u evrovizijskim krugovima. Ja sam bio maltene poslednji u polufinalu, a i dalje haram Evropom, mnogo nastupam - istakao je u intervjuu za crnogorsku E televiziju Kalezić.

Podsetimo, nakon Marijine pobede na Evroviziji, Slavko i ona su 2007. godine otpočeli navodnu romansu, koja je trajala šest meseci.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/A.P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.