OVO SU RODITELJI NADICE ADEMOV: Odrekli su se ćerke, a onda sve se PROMENILO zbog 1 stvari, evo kako IZGLEDAJU
Nadica Ademov, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ISPLIVALO SVE

OVO SU RODITELJI NADICE ADEMOV: Odrekli su se ćerke, a onda sve se PROMENILO zbog 1 stvari, evo kako IZGLEDAJU

Nadica danas važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradi, a osim svog talenta za njen uspeh zaslužna je i podrška porodice.

Objavljeno:

Vest o prinovi objavio je Aleksandrin brat na svom Instagramu, a Nadica Ademov se oglasila na svom profilu na Instagramu i podelila emotivan prizor sa ćerkicom iz porodilišta.

- "Moj borac, moj heroj! Dobro nam došla devojčice moja, ljubavi i radosti moja" - napisala je ponosna pevačica u opisu sliku sa svojom naslednicom.

Inače, Nadica danas važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradi, a osim svog talenta za njen uspeh zaslužna je i podrška porodice.

Iako su retki momenti kada se sa roditeljima pojavljuje u javnosti, Nadica je jednom prilikom objavila fotografiju svojih roditelja Džulijana Ademovog i Džemile Bekir, pa se emotivnom porukom obratila svojoj majci.

- Moja kraljica danas slavi svoj rođendan, a slavimo ga i mi sa njom. Hvala ti na svemu što si učinila za nas, dala si sve da nas usrećiš i napraviš uspešnim. Mogu ti reći da si uspela u tome. Voli te tvoja ćerka - poručila je Nadica jednom prilikom svojoj majci putem Instagrama.

Porodila se Nadica Ademov
Porodila se Nadica Ademovfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, pre romanse sa milionerom, Nadica je imala jedan buran period, i tada se spekulisalo da je se porodica odriče zbog veze sa starijim muškarcem.

Jednom prilikom je govorila i o zajedničkom životu sa starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, koji ima troje dece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka. Tada se osvrnula na priče da je se porodica odrekla upravo zbog ove ljubavi.

Ovo su roditelji Nadice Ademov
Ovo su roditelji Nadice Ademovfoto: Printscreen:instagram/nadica_ademov

- Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu - rekla je Nadica tada.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.