CELU SRBIJU ZANIMA KAKAV JE ĐAK BILA DRAGANA MIRKOVIĆ: Evo koje je ŽELJE imala kao devojčica NAJVEĆA ZVEZDA
Dragana Mirković, Foto: M.M./ATAImages

BILA JE ISKRENA

CELU SRBIJU ZANIMA KAKAV JE ĐAK BILA DRAGANA MIRKOVIĆ: Evo koje je ŽELJE imala kao devojčica NAJVEĆA ZVEZDA

Pevačica je istakla da nikad ne bi poverovala, da joj je neko nekad rekao da je moguće ostvariti sve ono što je ona uspela u svojoj karijeri

Objavljeno:

Dragana Mirković na samom početku treće epizode senzacionalnog šou-programa "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje na Kurir televiziji vikednom u 20 sati, prisetila se svog odrastanja i detinjstva, te je priznala da je bila protiv toga da postane pevačica.

- Nikada nisam sanjala da ću postati pevačica. Od moje pete godine i osnovne škole i od kulturno-umetničkog društva gde sam bila član, svi su bili za to: "E, sad Dragana peva". Bila sam uplašena ispred ljudi od mene u publici, bila sam dete. Iz tog razloga, apsolutno sam bila protiv toga da jednog dana ja pevam. Imala sam sasvim druge snove: da putujem po svetu, da naučim engleski jezik i da završim fakultet. Bila sam najbolji učenik u školi, vukovac čak... Mnogo više od mojih snova je i ostvareno i prosto ne mogu da verujem da se danas sve tako divno poklopilo - otkrila je Dragana.

Pevačica je istakla da nikad ne bi poverovala, da joj je neko nekad rekao da je moguće ostvariti sve ono što je ona uspela u svojoj karijeri.

- Da mi je neko rekao da ću postati ovo što jesam i da će me mnogi smatrati posebnom osobom na estradi, pa čak i oni koji ne vole narodnu muziku, kao što su rokeri, i da će me jako poštovati i ceniti i da ću napraviti toliko hitova i koncerata i ostaviti iza sebe toliko divnih stvari, verujte mi, mislila bih da priča o nekoj drugoj osobi. Poticati iz jednog malog mesta i biti jedna mala devojčica s malim snovima, i ostvariti sve ovo... Biti ovoliko voljen i poštovan, prosto je nemoguće. Na primer, posebno je bilo kada sam od strane Austrije bila pozvana da budem ambasador Evropskog prvenstva u odbojci u Beču i gde sam pevala i podržala našu ekipu, koja je naravno, na kraju i pobedila. Da neko kao ja, ko je prvenstveno skroman, da pomisli da uopšte može da se dogodi nešto ovako... - kazala je Dragana.

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.