BRENA JE TADA HARALA ESTRADOM, ALI OVA ŽENA JE JEDNOM NEDELJNO BILA POPULARNIJA OD NJE: Tako je i danas svi PAMTE
Lepa Brena, Foto: © ATA Images

zanimljivo

BRENA JE TADA HARALA ESTRADOM, ALI OVA ŽENA JE JEDNOM NEDELJNO BILA POPULARNIJA OD NJE: Tako je i danas svi PAMTE

Lepa Brena je vrhunac svoje popularnosti imala osamdesetih godina, pa se tako čuvena voditeljka šalila da je zbog svoje emisije jednom nedeljno bila popularnija čak i od nje

Objavljeno:

Suzana Mančić i danas je poznata kao "Loto devojka", a sada je otkrila šta ju je izluđivalo dok je vodila tu emisiju.

„To je trajalo samo četiri godine i ceo život Loto devojka, to me je ranije nerviralo jer ja sam bila i pevačica i voditeljka, imala sam drugačije ambicije, je sam ih ja ostvarila, ali sad u ovim godinama kada mi kažu Loto devojka meni milo i što sam ostala ja ta Loto devojka od svih koje su to radile“, rekla je Suzana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ koja je priznala da je ipak bila ponosna na svoj uspeh.

„Ja sam jednom rekla da sam utorkom bila jedini dan popularnija od Lepe Brene jer ona je harala, a utorkom se izvlačio Loto i tada sam se prsila“, nasmejala je sve Mančićka.

Iako je u međuvremenu pokazala i da je izvrsna pevačica i ozbiljna javna ličnost koja je uspešna na nekoliko polja, kaže da je i dalje svi vezuju za početak njene karijere.

„Zovu me i danas kada su u pitanju tombole, i igre na sreću, zvali su me pre nekoliko godina iz Lutrije Hrvatske i rekli da sam ja simbol igara na sreću jer sam se ja pitala zar nemaju svoje devojke“, ispričala je Suzana.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.