PLENILA HARIZMOM I TELOM, BILA STJUARDESA PA POSTALA VODITELJKA: Napustila SCENU bez i jedne reči... EVO gde je sad
Tamara Raonić, Foto: RTV Pink printscreen

PROMENILA SE

PLENILA HARIZMOM I TELOM, BILA STJUARDESA PA POSTALA VODITELJKA: Napustila SCENU bez i jedne reči... EVO gde je sad

Mnogi su pričali kako je bila miljenica Saše Popovića.

Objavljeno:

Tamara Raonić je bila jedna od najomiljenijih voditeljki na našim prostorima. Sa samo 18 godina, bez diplome završene srednje škole, prijavila se na konkurs za stjuardese kompanije Jat i prošla.

Nakon dve godine, dala je otkaz i počela da se bavi novinarstvom.

Njena voditeljska karijera započela je na Trećem kanalu, gde je vodila emisije "Svetlosti velegrada", "Uvek nedeljom" i "Pozdrav iz Beograda".

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/Grand

Njen talenat i harizmu primetio je Saša Popović, tadašnji direktor "Grand" produkcije, i ponudio joj je da vodi "Grand šou".

Tamara je brzo postala zaštitno lice ove emisije. Međutim, u jednom trenutku, Tamara je donela odluku da se povuče iz medija i posveti se porodici. Iako su joj mnogi predviđali dugovečnu karijeru, ona se povukla i godinama je ne gledamo na malim ekranima.

Tamara je kako u profesionalnom tako i u privatnom životu imala uspona i padova i ona je odlučila da se povuče iz javnog posla i posvetila se svojoj porodici odnosno vaspitanju svoje dece sina Miloša i ćerke Anje.

Kako je u jednom od retkih intervjua istakla, posao voditeljke ostao joj je u lepom sećanju ali televiziju više ne gleda često kao kada je to morala zbog poslovnih obaveza i dobre pripreme za emisije.

Osim ove poznate lepotice Zvezdama Granda prodefilo nekoliko voditeljki koje su mogle da se pohvale zadovljivim izgledom. Među njima su i Sanja Ćulibrk, Sanja Kužet i Buba Dobrosavljev.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:07

Sanja Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.