KAKVA GOSPOĐETINA OD ŽENE! POGLEDAJTE RAJDER LISTU DRAGANE MIRKOVIĆ: Da li je MOGUĆE da samo OVO traži?
Dragana Mirković, Foto: Kurir televizija

skromna!

KAKVA GOSPOĐETINA OD ŽENE! POGLEDAJTE RAJDER LISTU DRAGANE MIRKOVIĆ: Da li je MOGUĆE da samo OVO traži?

Folk zvezda na spisku ima jednu važnu stavku, samo nju traži da ima u bekstejdžu

Objavljeno: 16:11h

Dragana Mirković, omiljena pevačica u regionu, čija slava ne bledi več četiri decenije, uveliko se priprema za dva spektakla u beogradskoj Areni, koja će biti uvertira za veliku turneju koja joj prestoji sledeće godine.

Mirkovićeva, koja je poznata po tome što ima neverovatan odnos sa fanovima, iako je velika zvezda i odradila je nebrojeno mnogo koncerata, nije nimalo zahtevna i njena rajder lista je veoma skromna.

- Izuzetno je skromna. Ja u bekstejdžu tražim samo negaziranu vodu. Ne znam kakvom me to zvezdom čini, ali kako god, rajder listu neću menjati - rekla je Dragana, koja je odabrala pesme koje će pevati u Areni, ali još nisu napravili redosled pesama.

Dragana Mirković uskoro u Areni!
Dragana Mirković uskoro u Areni!foto: Privatna arhiva

- Odabrali smo pesme, ali nismo još postavili raspored. Zbog želje da ovo bude i scenski spektakl, neke pesme će biti pakovane po žanrovima, druge po ritmu, a ima i onih koji će se grupisati po tematici - rekla je Mirkovićeva, koja će plesače pronači u spektakularnom šou "Rame uz rame sa Draganom" na Kurir televiziji, koji emituje subotom i nedeljom od 20 časova na Kurir televiziji.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Rame uz rame sa Draganom" subotom i nedeljom od 20 časova

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Bonus video:

01:31

KAKVO SRCE IMA DRAGANA! Nakon dodele poena takmičarima, napravila VELIKU ODLUKU PRED IZBACIVANJE: Niko nije ostao ravnodušan

(Espreso/Hello/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.