RANI RADOVI! FOTKE KAO DOKAZ! Tea sve otkrila za Espreso: Šta je radila sa Aleksandrom Radojičićem?
Aleksandar Radojičić, Foto: Dragan Kadić

pogledajte

RANI RADOVI! FOTKE KAO DOKAZ! Tea sve otkrila za Espreso: Šta je radila sa Aleksandrom Radojičićem?

Prvi put je otkrila ove detalje iz svoje prošlosti.

Objavljeno:

Tea Stoševska važi za najatraktivniju učesnicu aktuelne sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Međutim, nije pevanje jedino u čemu se dosad ova mlada pevačica dokazala. Ona je dugo godina trenirala balet, pa nas je na startu razgovora zanimalo zašto nije ostala ostala balerina.

– Zapravo, ja jesam na neki način ostala u baletu jer sam predavala balet u baletskoj školi, a možda u nekom trenutku otvorim i svoj studio. Pevanje je moje primarno zanimanje i uvek ima prednost, ali kad god imam vremena, vrlo rado posećujem pozorište, najviše da gledam upravo baletske predstave, ali i dramske.

Ona je dugo godina trenirala balet, pa nas je na startu razgovora zanimalo zašto nije ostala ostala balerina
Ona je dugo godina trenirala balet, pa nas je na startu razgovora zanimalo zašto nije ostala ostala balerinafoto: prentscraeen/Pink

Pošto te sve češće angažuju za razne serije u kojima glumiš, zašto nisi izabrala glumu kao svoj glavni posao, a ne pevanje?

– Malo ko zna da sam bila član i dramskog studija gde sam glumila, pa sam se prijavljivala i za uloge u serijama i filmovima, gde me je nekoliko agenata zapazilo i otud i angažmani u domaćim serijama kao što su "Druga šansa" koju je režirao Nikola Kojo, "Feliks" gde sam glumila sa velikim Tihomirom Stanićem, ali i serije "Dinastija" i "Urgentni centar". Jednom prilikom pozvana sam da glumim i pevačicu u "Južnom vetru", ali ta scena je otkazana pa nismo ni imali snimanje. Na moju veliku žalost jer tu ne bih ni morala da glumim, doslovno bih glumila sebe. Moj život jeste scena pa sad, na bilo koji način. Jedan period mog života bio je to balet, zatim pevanje, pa gluma. I sva tri se prepliću. Ni od jednog nisam odustala, prosto bavim se najviše pevanjem jer tu imam najviše posla. Ljubav sam rasporedila na sve tri umetnosti. Ko kaže da ne mogu biti redovna i u pozorištu i u klubu i kafani? Ja mislim da je moj život baš miks tih mesta. Zato ko god me upozna kaže da nisam obična pevačica. Mislim da se taj duh pozorišta od baleta i ranih mojih godina života duboko usadio u moju dušu i da to ljudi osete. Ja sam neko ko je iz pozorišta otišao u kafanu, ali pozorište iz mene nije.

'Nikola Kojo je jedan veliki profesionalac, a na mene je ostavio utisak jedne jako normalne i prijatne osobe.'
"Nikola Kojo je jedan veliki profesionalac, a na mene je ostavio utisak jedne jako normalne i prijatne osobe."foto: prentscreen/instagram/teastosevska_official

Kakav utisak na tebe je ostavio Nikola Kojo?

– Nikola Kojo je jedan veliki profesionalac, a na mene je ostavio utisak jedne jako normalne i prijatne osobe. Veličina čoveka se upravo meri po tome kakav si prema drugima. Kojo je bio režiser u seriji i direktno me je on odabrao za tu ulogu u seriji "Druga šansa". Kada sam došla na snimanje bio je izuzetno prijatan i komunikativan van scene, ali je veliki profesionalac kada se radi i tačno je znao šta želi, a ja sam se potrudila da u sceni to i dočaram. Tu jednu iritantnu, nezainteresovanu osobu. U toj sceni je sa mnom bio i Aleksandar Radojičić sa kojim sam isto imala finu saradnju.

'Među glumcima svakako, kao i među pevačima ima dobrih frajera, ali je mnogo bitnije kakve su osobe.'
"Među glumcima svakako, kao i među pevačima ima dobrih frajera, ali je mnogo bitnije kakve su osobe."foto: prentscreen/instagram/teastosevska_official

Šta misliš o glumcima kao frajerima? Da li si nekada bila u vezi sa nekim glumcem i da li bi?

Tea Stoševska važi za najatraktivniju učesnicu aktuelne sezone muzičkog takmičenja 'Zvezde Granda'.
Tea Stoševska važi za najatraktivniju učesnicu aktuelne sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".foto: prentscraeen/Pink

– Među glumcima svakako, kao i među pevačima ima dobrih frajera, ali je mnogo bitnije kakve su osobe. Džaba pločice na stomaku ako je daska u glavi. Uvek su lepi maniri i gestovi odlika svakog džentlmena. Nisam nikada bila u vezi sa glumcem ni pevačem, jer sam zauzeta, ali s obzirom na to da se i sama bavim tim poslovima, smatram da je to posao kao i svaki drugi i da je potrebno puno razumevanja sa druge strane jer su to poslovi koji nemaju radno vreme, već mogu biti i noćna snimanja i ko zna gde. Zbog toga malo ko može zaista da bude podrška nama pevačima i glumcima.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.