BRENIN SIN LJUBI OVU LEPOTICU: Ona je MAMINA koleginica, a njihova LJUBAV SAMO CVETA, evo ko je u pitanju (FOTO)
Viktor Živojinović, Foto: PETAR ALEKSIĆ

PRELEPA JE

BRENIN SIN LJUBI OVU LEPOTICU: Ona je MAMINA koleginica, a njihova LJUBAV SAMO CVETA, evo ko je u pitanju (FOTO)

Viktor Živojinović pored sebe ima pravu mladu i uspešnu lepoticu

Objavljeno:

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene ne voli da se ističe u medijima, ali je njegov ljubavni život stalno u žiži javnosti.

Naime, Viktor je pre izvesnog vremena raskinuo dugogodišnju vezu, a sada već duže vreme uživa sa atraktivnom koleginicom njegove majke i nekadašnjom Zvezdom Granda.

U pitanju je lepa i zgodna pevačica Lena Čolak, prepoznatljiva po svojoj neobičnoj frizuri, koja je godinama imala dve boje kose i nedavno je odlučila da to promeni. Mediji su pre dve godine ovako pisali o poznatom paru:

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan - pričao je izvor za "Star".

Zaista je atraktivna i lepa
Zaista je atraktivna i lepafoto: Printcreen/instagram/lenaa.colak

Inače, Lena svojim slikama na Instagramu privlači veliku pažnju, a zbog lepote i zgodnog tela retko ko ostaje ravnodušan.

Bonus video:

00:06

Lepa Brena slavi 63. rođendan, evo šta je prvo dobila

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.